skip to Main Content
مدیر قطب تنش‌های غلات کشور:

احیای امنیت غذایی کشور تنها از طریق مهندسی ژنتیک ممکن است

مدیر قطب تنش‌های غلات کشور با تاکید بر ضرورت توجه به امنیت غذایی افزود: برای تولید محصولات مقاوم به تنش‌ها روش‌های اصلاح کلاسیک و مولوکولی پاسخگو نیست از این رو چاره‌ای به جز حرکت به سمت بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک نداریم.

احیای امنیت غذایی کشور تنها از طریق مهندسی ژنتیک ممکن است

مدیر قطب تنش‌های غلات کشور با تاکید بر ضرورت توجه به امنیت غذایی افزود: برای تولید محصولات مقاوم به تنش‌ها روش‌های اصلاح کلاسیک و مولوکولی پاسخگو نیست از این رو چاره‌ای به جز حرکت به سمت بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک نداریم.

به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی به نقل از ایسنا، دکتر قاسم محمدی‌نژاد در نشستی خبری با تاکید بر این که حوزه تحقیقات ما تا کنون به‌نژادی مولکولی بوده و این حوزه محدودیت‌های زیادی دارد افزود: در نقطه مقابل مهندسی ژنتیک قرار دارد که این محدودیت‌ها را رفع می‌کند.

محمدی‌نژاد با اشاره به وضعیت کم‌آبی کشور و بحران آب افزود: در روش‌های کلاسیک ژن مقاوم به خشکی در محصولاتی مانند گندم تنها باید از یک گندم به گندم دیگر منتقل شود که این امر هرگز پاسخگوی نیازهای کشاورزی ما نیست.

مدیر قطب تنش‌های غلات کشور با بیان این که در این زمینه ناچار هستیم به سمت فناوری بیوتکنولوژی و تولید محصولات تراریخته حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: با استفاده از این فناوری می‌توانیم ارقام متحمل به خشکی در محصولاتی چون گندم یا سایر محصولات با رعایت قوانین تولید کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به امنیت و سلامت غذایی خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما تامین مواد غذایی با بهترین کیفیت است که از هرگونه معضل به دور باشد.

به گفته وی، برای ایجاد امنیت غذایی چاره‌ای جز حرکت به سمت تولید محصولات تراریخته نداریم.

برچسب ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
جستجو