سلامت محصولات تراریخته در چه سطحی است؟

سازمان جهانی بهداشت:

ژنوم هر یک ارگانیسم‌های تراریخته از طریق روش‌های مختلف مهندسی ژنتیک اصلاح و یا یک ژن خاص به آنها وارد شده است. این به معنای آن است که محصولات تراریخته مانند سایر محصولات غذایی به طور موردی ارزیابی می‌شود و اظهار نظر کلی درباره کل این فناوری و محصولات آن صحیح نیست. محصولات تراریخته موجود در بازار جهان ارزیابی‌های ایمنی را طی کرده و احتمالی از خطر برای سلامت انسان در آنها وجود ندارد. بعلاوه تا کنون که دو دهه از مصرف محصولات تراریخته می‌گذرد هیچ عوارضی به لحاظ سلامت در نتیجه مصرف این محصولات مشاهده نشده است.

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.