علم ستیزی در تسنیم

یوسف سعیدی هنر، دانشجوی کارشناسی بیوتکنولوژی

برای ما تشت رسوایی امثال پروفسور! ع ک و آقای تبریزیان سال هاست که از بام افتاده است، اما نکته قابل توجه اینست که پیروانشان در یک تاریکخانه ای در “خبرگزاری تسنیم” محفل گرفته اند و رئیس شان که نماینده کمپانی سم فروشی است آن ها را هدایت می کند. این محفل و سَرکردگانشان مانند پروفسور و تبریزیان هر چند وقت یک بار مطالبی را عنوان می کنند که برای جامعه علمی چیزی جز طنز و برای جهان چیزی جز ننگ نیست.
این افراد خود را متخصص همه چیز می دانند از سینما گرفته تا محیط زیست از پزشکی تا مهندسی ژنتیک، گاهی از ژنوم حرف می زنند، گاهی از اصغر فرهادی! گاهی از بحران محیط زیست در آمریکا می گویند! گاهی مدعی می شوند آب زمزم آلوده است و طرح پیشنهاد می دهند!، گاهی در ایران سمپوزیوم هایی نظیر “ژنتیک اسلامی”،”طب اسلامی”،”دندان پزشکی اسلامی”،”داروسازی اسلامی”و… برگزار می کنند. برای خودشان مدرک و عنوان جعل می کنند، اگر نشد مدرک را می سازند!
اخیرا نیز مطلب کذبی به عنوان “افزون بر ۲۰۰۰ سند اثبات خطرات تراریخت” به اشتراک گذاشته اند که هم چون سند های دیگر شان بی اساس و بی پایه با هدف انحراف افکار عمومی است. راستی چرا یک و فقط یک مورد از این ۲۰۰۰ سند را نشان نمی دهند و زیر آن یافته علمی اش خط نمی کشند که بیانگر خطر تراریخته باشد، تا جایزه ۵۰ میلیون تومانی اعلامی انجمن ایمنی زیستی را از آن خود کنند؟ چرا این همه اسناد متقن را به وزارت بهداشت نمی دهند تا جلوی مصرف تراریخته ها را بگیرد؟ اگر وزارت بهداشت اعتنا نکرد چرا این مدارک مشعشع را به رئیس جمهور، مجلس یا رهبری نمی دهند؟ چرا همه ۱۴ مراجع عظام تقلید مصرف محصولات تراریخته را بلامانع و مجاز شمرده اند؟؟؟
داستان این قوم بسیار در تاریخ تکرار شده است که نمونه اش سندی از مقاله “علی جوهر کلام” با عنوان “اتوموبیل” است. امثال این آقایان درسال ۱۳۲۹ با ورود “اتوموبیل” یا همان “کالسکه فرهنگی” نیز مشکل داشته اند؛ گویا بوی بنزین برایشان خوش آیند نبود. در آن زمان مرحوم آیت الله مدرس طلسم را شکستند و هر جا اتوموبیل آماده بود سوار می شدند و راجع به بوی بنزین هم می گفتند: کم کم عادت می کنیم!
در پایان باید گفت اینان با علم مخالفند همان طور که با برق، تلفن، گوجه فرنگی، توت فرنگی و… مخالفت کردند، امروز هم با محصولات تراریخته و فناوری های نوین دیگر مخالفت می کنند؛ هرچند که منفعتشان در مخالفت است!

                                       بر تیر جورتان به تحمل سپر کنیم                تا سختی کمان شما نیز بگذرد!

ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. رضا می گوید

    من در حوزه علمیه قم در حال تحصیل هستم.بنده سندی برای این حرف شما سراغ ندارم: « چرا همه ۱۴ مراجع عظام تقلید مصرف محصولات تراریخته را بلامانع و مجاز شمرده اند؟؟؟» به عکس ضد این سخن را سراغ دارم. بین اجازه تحقیق و پژوهش – که در همه زمینه های علمی مورد تأیید اسلام است – ، و اجازه استفاده عامه مردم از محصولات تراریخته، زمین تا آسمان تفاوت است. اگر فتوای جدیدی- نه سخنان کلی- دارید لطف بفرمایید به ما هم بگویید. در ضمن اسم این چهارده نفر را هم اگر ممکن است برایمان بیاورید. ممنون

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.