آرشیو روزانه

۱۳۹۱/۱۰/۰۳

ایتالیا: 55 درصد علاقمند به پژوهش در زمینه محصولات ترایخته، 52 درصد تمایل به خرید غذاهای تراریخته

ترجمه: نغمه عبیری- بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط موسسه ISPO میلان در مورد افکار عمومی در ایتالیا، 55 درصد از ایتالیایی‌ها معتقد بودند که ادامه پژوهش‌ها در مورد تراریخته‌ها در کشورشان مفید است و 52 درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که مایل به خرید مواد غذایی تراریخته خواهند بود.

دانشگاه قاهره مصر میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی محصولات و غذاهای تراریخته

ترجمه: نغمه عبیری- دانشکده کشاورزی دانشگاه قاهره در مصر اولین کنفرانس بین‌المللی محصولات و غذاهای تراریخته را در 27 نوامبر 2012 برگزار کرد. در این کنفرانس بین‌المللی به موضوعاتی از قبیل بیوتکنولوژی کشاورزی، ایمنی غذا و قوانین ایمنی زیستی پرداخته شد.

دستیابی به دانش فنی تولید رده سلولی پایا از ماهیان و تولید اولین رده سلولی پایا از ماهی آزاد دریای خزر

به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران٬ پژوهشگران مرکز ملی ذخایر ژنتیک و زیستی ایران موفق به دستیابی دانش فنی تولید رده سلولی پایا از ماهیان و تولید اولین رده سلولی پایا از ماهی آزاد دریای خزر شدند. دکتر سید ابوالحسن شاهزاده فاضلی در خصوص این دستاورد گفت: رده سلول‌های ماهی در بسیاری از موارد ...