آرشیو روزانه

۱۳۹۶/۰۳/۲۴

مطالعات علمی متعدد سلامت محصولات تراریخته را نشان می‌دهد

دبیر شورای مشورتی مرجع ملی ایمنی زیستی با اشاره به بررسی ۹۰۰ پژوهش از سال ۱۹۹۶ تا سال ۲۰۱۶ گفت: نتایج این مطالعات نشان می‌دهد که محصولات تراریخته از لحاظ سلامت غذایی تفاوتی با محصولات غیر تراریخته ندارد.

تقویت واردات با جلوگیری از تولید بومی محصولات سالم تراریخته خیانت به کشور است

نائب رئیس انجمن علمی بیوتکنولوژی ایران به واردات ۵ میلیون تن محصول تراریخته در سال 1395 با مجوزهای صادره گفت: تکیه بر واردات محصولات سالم تراریخته باوجودی که ۸ سال از ابلاغ قانون ایمنی زیستی می گذرد، خیانت به کشور محسوب می‌شود.

فناوری مهندسی ژنتیک موثر در دستیابی به امنیت غذایی

مدیر قطب علمی تنش‌های محیطی درغلات با تاکید بر ضرورت توجه به تولید داخلی و امنیت غذایی افزود: برای تولید محصولات مقاوم به تنش‌ها با بهره وری بالا، روش‌های اصلاح کلاسیک علی رغم موثر بودن به تنهایی پاسخگو نیستند، از این رو نیازمند استفاده از بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک می باشیم.

واردات و وابستگی محصولات تراریخته آری، تولید و توانمندی ممنوع!

به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از فرصت امروز، روز گذشته، سه شنبه 23 خردادماه، نشستی با عنوان« آخرین وضعیت جهانی محصولات تراریخته» برگزار شد و دانشمندان و صاحب نظران در این بخش به بررسی دلایل اجرا نشدن قانون ایمنی زیستی پس از گذشت نزدیک به یک دهه از ابلاغ آن، پرداختند.