پنجمین نشست شبکه تحقیق و توسعه پنبه آسیا

موسسه تحقیقات پنبه واقع در فیصل‌آباد ایالت پنجاب پاکستان٬ میزبان پنجمین نشست شبکه تحقیق و توسعه پنبه در آسیا است. این نشست فردا 23 فوریه با تاکید بر مشکلات توسعه پنبه در منطقه آغاز خواهد شد و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.

موسسه تحقیقات پنبه واقع در فیصل‌آباد ایالت پنجاب پاکستان٬ میزبان پنجمین نشست شبکه تحقیق و توسعه پنبه در آسیا است. این نشست فردا 23 فوریه با تاکید بر مشکلات توسعه پنبه در منطقه آغاز خواهد شد و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت. بخش کشاورزی ایالت پنجاب پاکستان٬ انجمن بین‌المللی مشاوره‌ای کتان و CABI جنوب آسیا از حامیان این نشست هستند. گفتنی است محققانی از بخش‌های خصوصی و عمومی در این نشست حضور دارند. شرکت‌کنندگان بین‌المللی از کشورهایی چون چین٬ آمریکا٬ هند٬ ایران٬ ترکیه٬ آذربایجان و غیره در این نشست حضور خواهند داشت. از ایران نیز علاوه بر دکتر بهزاد قره‌یاضی (رئیس انجمن ایمنی زیستی کشور)، معاون پژوهشی موسسه تحقیقات پنبه کشور (دکتر عمران عالی‌شاه و پژوهشگر پیش‌کسوت پنبه مهندس عبدالله بنایی در این همایش شرکت کرده و در میهمانی شامی که امشب در محل برگزاری اجلاس در لاهور برپا شده بود شرکت کردند.

پنبه محصول استراتژیکی است که روزگاری به عنوان طلای سفید شناخته می‌شد و یکی از مهمترین اقلام صادراتی کشور محسوب می شد ولی از دوره مدیریت مهندس محمدرضا اسکندری پایین‌ترین سطح زیر کشت تاریخی خود را تجربه می‌کند. کشورهای مهم تولید کننده پنبه یعنی هندوستان (بزرگترین تولید کننده پنبه جهان)، پاکستان و چین بیش از 90 درصد سطح زیر کشت خود را به پنبه تراریخته مقاوم به آفات پروانه‌ای یا متحمل به علف‌کش اختصاص داده‌اند.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.