برگزاری مجمع عمومی سالیانه انجمن ایمنی زیستی با حضور اعضا و هیئت مدیره در محیطی صمیمی

مجمع عمومی سالیانه انجمن ایمنی زیستی در تاریخ 27/12/1389 با حضور اعضا و هیئت مدیره انجمن ایمنی زیستی در جمعی دوستانه در خانه کشاورز برگزار شد.

مجمع عمومی سالیانه انجمن ایمنی زیستی در تاریخ 27/12/1389 با حضور اعضا و هیئت مدیره انجمن ایمنی زیستی در جمعی دوستانه در خانه کشاورز برگزار شد.
در آغاز این نشست دکتر قره‌یاضی رئیس انجمن ایمنی زیستی ضمن آرزوی شادی ارواح طیبه شهدای اسلام و شهیدان جمع حاضر و خوشامد گویی به شرکت کنندگان و بیان مقدمه‌ای از دستاوردهای انجام شده در یکسال گذشته کسب رتبه الف و اخذ مجوز انتشار نشریه علمی پژوهشی را تبریک گفتند. خانم مهندس مختاری نایب رئیس انجمن با ارائه گزارش کاملی از عملکرد انجمن در سال 1389 از کمیسیون انجمن‌های علمی کشور به خاطر اهتمام بر حمایت و در عین حال ارزیابی عملکرد انجمن‌های علمی انجمن‌ها از اعضا خواستند تا با مشارکت در تنظیم گزارش فعالیت‌ها و ارائه گزارش عملکرد خود انجمن را در نیل به جایگاه برتر یاری کنند. وی افزود چنانچه ما فقط می‌توانستیم مقالات اعضایی را که در همین مجمع گردهم آمده‌اند جمع کنیم یقینا می‌توانستیم رتبه اول بین رشته‌ای را از آن خود کنیم.
سپس دکتر قره یاضی ضمن ارائه عملکرد انجمن در سال 1390 برنامه‌های سال 1391 انجمن را نیز به اجمال ارائه کرد. وی خاطر نشان کردند که فعالیت‌های انجمن در سال 1390 چندین برابر فعالیت‌های آن در سال 1389 بوده است. در ادامه ایشان از آقای دکتر براری به عنوان مشوق و حمایت کننده انجمن ایمنی زیستی یاد کرده و از ایشان به پاس تلاش‌های بیشائبه‌شان در زمینه بازیابی جایگاه شایسته انجمن‌های علمی در کشور و هر چه غنی‌تر شدن فعالیت‌های انجمن تشکر و قدردانی کرد. وی در ادامه مشکلات موجود در مسیر توسعه مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی در کشور را وجود مدیران ناکارآمد و فناوری هراس ارتباط داده و تمامی اعضا انجمن و هیئت مدیره را به فعالیت بیشتر و موثرتر دعوت کردند.
اعضای مجمع عمومی به اتفاق از تلاش‌های انجمن به ویژه اعضای هیئت مدیره و رئیس انجمن ایمنی زیستی رئیس انجمن ایمنی زیستی تقدیر کردند و از رئیس این انجمن خواستند تا مراتب تقدیر و تشکر اعضای مجمع عمومی این انجمن را به طور کتبی و شفاهی به حضور دکتر مرتضی براری دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی کشور منعکس کنند.
دکتر ملبوبی رئیس انجمن بیوتکنولوژی کشور که خود جزو اعضای ارشد انجمن ایمنی زیستی نیز هست سخنران بعدی جلسه بود که با ارائه گزارش مبسوطی در مورد تصویب قانون ایمنی زیستی، تلاش مدیریت پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در مورد شمول قانون ایمنی زیستی بر تحقیقات میدانی و بازدارندگی هرچه بیشتر قانون و ممانعت از اجرای قانون ایمنی زیستی طی دو سال گذشته آخرین وضعیت پیش نویس آیین نامه اجرایی قانون ایمنی زیستی را برای اطلاع حضار تشریح کرد. وی با ارائه مستنداتی گفت: با وجود عدم برگزاری جلسات کمیسیون تخصصی دبیرخانه شورا، تنها و تنها بر اساس هماهنگی‌ها و تقاضای برخی از افراد در وزارت بهداشت، هر روز بندهای جدید و صد البته بازدارنده‌ای به پیش نویس آئین نامه اجرایی افزوده می‌شد که نگران کننده است. وی نبود آئین نامه اجرایی قانون ایمنی زیستی را هم به عنوان نشانه‌ای بر تلاش برخی "دولتی‌ها" برای جلوگیری از مهندسی ژنتیک در کشور و هم به عنوان بهانه‌ای برای این منظور تلقی کرده و گفتند پس چگونه است که وقتی آیین نامه اجرایی قانون ایمنی زیستی نداریم کسی جلوی واردات محصولات تراریخته را نمی‌گیرد و همه صرفا به دنبال جلوگیری از تولید داخل هستند؟ وی در ادامه با بیان اینکه یکی از بزرگترین معضلات موجود در مسیر رو به رشد ایمنی زیستی گزارشات هراس آوری است که برخی از مدیران دولتی از گذشته و حال حاضر انتشار داده و می‌دهند و با تبلیغات گسترده در دسترس عموم مردم قرار می‌گیرد جلسه را به میزگردی علمی برای بحث و تبادل نظر اعضا و دیگر اساتید بنام دیگر ایمنی زیستی و مهندسی ژنتیک تبدیل کردند.
پس از پایان سخنرانی دکتر ملبوبی و پرسش و پاسخ، جلسه مجمع عمومی به صورت بحث آزاد در اختیار شرکت کنندگان در مجمع قرار گرفت. اعضای مجمع عمومی خواهان توسعه فعالیت‌ها و به ویژه تبلیغ بیشتر برای انجمن و فعالیت‌های آن شدند و ضمن تاکید بر ادامه فعالیت‌های هیئت مدیره برای راه اندازی شعب استانی و انجام تبلیغات و دعوت از وزارت دفاع برای حضور در جلسات انجمن و انجام تحقیقات و مطالعات مشترک در مورد پدافند غیرعامل سخنانی را اعلام کردند. آقایان دکتر پیمان آزادی، پژمان نوروزی، بابک ناخدا، زین العابدینی، مهندس نخستین حقیقی، و تنی دیگر از اعضا و خانم‌ها دکتر خوش خلق سیما، مهندس فهیمدخت مختاری، مهندس انتصاری و …در این زمینه نقطه نظرهای خود را اعلام کردند. مصوبات این جلسه مجمع به شرح زیر جهت تعقیب و اجرا به هیئت مدیره اعلام شد
·         مخالفت به اتفاق آرا با پیش نویس فعلی آئین نامه اجرایی قانون ایمنی زیستی، انتقاد از عدم اطلاع رسانی و اتخاذ تصمیم پشت درهای بسته و عدم ارسال آخرین نسخه‌های آیین نامه حتی به نماینده قانونی انجمن‌ها که با حکم رئیس جمهور عضو شورای ملی ایمنی زیستی است، مغایرت آیین نامه با قانون و بازدارندگی گسترده آن خواهان پیگیری بیشتر هیئت مدیره انجمن ایمنی زیستی برای اصلاح پیش نویس قانون ایمنی زیستی و تسریع در تصویب و اجرای آئین نامه ای شفاف، منطبق با قانون، رو به جلو و حضور گسترده اعضای انجمن‌های علمی در همه ارکان اجرای این قانون شدند.
·         اعضای شرکت کننده در مجمع عمومی به اتفاق آرا از دکتر مرتضی براری دبیر محترم کمیسیون انجمن‌های علمی کشور و همکاران محترم وی به خاطر تلاش و صداقت، جدین و پشتکار و حمایت وی از انجمن‌های علمی تشکر و قدردانی به عمل آورده از ریاست انجمن ایمنی زیستی خواستند تا مراتب تقدیر و تشکر خود را از مشار الیه و همکاران وی به صورت کتبی و شفاهی به ایشان ابلاغ کنند.
·         شرکت کنندگان در مجمع از تلاش‌های صادقانه خانم مهندس کهک مسئول محترمه دبیرخانه انجمن ایمنی زیستی، خانم مهندس عبیری مسئول محترمه دبیرخانه و سایت مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران، خانم مهندس روحانی و خانم مهندس نسرین اباذری اعضای افتخاری مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران، خانم مهندس کهریزی و مهندس انتصاری به خاطر تلاششان در انتشار خبرنامه ایمنی زیستی، اعضای هیئت تحریریه نشریه علمی ترویجی ایمنی زیستی و سردبیر این نشریه و تلاش‌های صادقانه کلیه اعضای هیئت مدیره تشکر و تقدیر به عمل آوردند. اعضا همچنین از تلاش‌های خانم‌ها مهندس خسروی، مهندس متقی و مهندس فیض بخش مسئولان پیشین دبیرخانه انجمن ایمنی زیستی تقدیر و تشکر کردند.
در خاتمه دکتر قره‌یاضی دستاوردهای حاصله و کسب رتبه اول و ممتاز انجمن ایمنی زیستی را حاصل تلاش تک تک اعضای انجمن در دورافتاده‌ترین نقاط کشور عنوان کرد و ضمن تبریک پیشاپیش حلول سال نو وآرزوی سالی توام با سربلندی و عزت برای کشور، مسئولین، مردم و اعضای محترم انجمن ایمنی زیستی و خانواده‌هایشان، قول داد در سال 1391 حداقل دو جلسه مجمع عمومی برگزار شود و از اعضا برای تلاش بیشتر در جهت توسعه علمی کشور دعوت کرد. حاضرین پس از اتمام جلسه و ادامه بحث‌های صمیمانه در ضیافت شامی که از سوی انجمن برپا شده بود شرکت کردند. در هنگام صرف شام نیز شام دکتر ملبوبی به جمع بندی سخنرانی خود پرداخته و پیگیری و عملکرد اعضای جوان و دانشجویان را برای تداوم دانش ایمنی زیستی موثر دانست. ایشان با تاکید بر قدرت نفوذ و پتانسیل بی نظیر نیروهای علمی و آموزش دیده در پیشبرد اهداف انجمن خاطر نشان کردند نسل جوان باید با آگاهی قدم برداشته و موانع شناخته شده در توسعه مهندسی ژنتیک را با کمک تجربیات موجود هموار کنند.
 
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.