دروغ محض آقای صاحبقدم لطفی

به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران٬ هجدهمین کنفرانس الکترونیک FAO (The 18th FAO e-mail conference) از پنجم نوامبر شروع شده است و تا دوم دسامبر سال جاری ادامه خواهد داشت. این کنفرانس با عنوان “بررسی محصولات تراریخته در پنج سال آینده در حوزه‌‌های کشاورزی٬ جنگلداری٬ دام٬ پروروش آبزیان و بخش کشت و صنعت در …

به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران٬ هجدهمین کنفرانس الکترونیک FAO (The 18th FAO e-mail conference) از پنجم نوامبر شروع شده است و تا دوم دسامبر سال جاری ادامه خواهد داشت. این کنفرانس با عنوان "بررسی محصولات تراریخته در پنج سال آینده در حوزه‌‌های کشاورزی٬ جنگلداری٬ دام٬ پروروش آبزیان و بخش کشت و صنعت در کشورهای در حال توسعه" در حال برگزاری است. هدف از این کنفرانس اطلاع‌رسانی درمورد مباحث مربوط به موجودات تغییر یافته ژنتیکی (یا تراریخته) با در نظر گرفتن نوع خاصی از موجودات تراریخته‌ای است که به احتمال زیاد در پنج سال آینده در کشورهای در حال توسعه تجاری‌سازی خواهند شد. شرکت در این کنفرانس برای همگان آزاد و بدون هزینه است.
هدف این کنفرانس الکترونیک ایجاد فضایی باز برای طیف گسترده‌ای از علاقمندان شامل دانشمندان٬ سازمان‌های دولتی و غیر دولتی٬ سیاست‌گذاران و عموم مردم است تا به بحث و تبادل نظر در مورد مسائل خاص مربوط به بیوتکنولوژی در مواد غذایی و کشاورزی برای کشورهای در حال توسعه بپردازند.
گفتنی است با گذشت پنج روز از شروع این کنفرانس هنوز از شرکت مسئولان و سیاست‌گذاران بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک در ایران خبری دریافت نشده است. به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران دکتر بهزاد قره‌یاضی رئیس انجمن ایمنی زیستی تنها شرکت کننده ایرانی در این کنفرانس است.
گفتنی است در حالی دکتر صاحبقدم لطفی به عنوان رئیس ستاد توسعه بیوتکنولوژی و معاونین خانم دکتر سلطانخواه ادعای پیشرفت در بیوتکنولوژی را دارند که بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از این کنفرانس بین‌المللی کشورهای درحال توسعه بسیاری مانند فیلیپین، تانزانیا، میانمار، بورکینافاسو، بنگلادش و اوگاندا نیز از ایران جلو افتاده‌اند و در 5 سال آینده همگی به تولید محصولات تراریخته دست خواهند یافت. اما مصاحبه اخیر آقای عباس صاحبقدم لطفی آب پاکی را روی دست همه دست‌اندرکاران مهندسی ژنتیک ریخت و به دروغ اعلام کرد که اولین برنج تراریخته جهان که توسط ایران در سال 1383 به تولید انبوه و تجاری سازی رسیده است  هنوز مراحل تحقیقاتی را طی می‌کند". طی تماسی که با دکتر قره‌یاضی مجری طرح برنج تراریخته در این مورد داشتیم وی به خبرنگار مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران گفت: "دروغ‌های آقایان تمامی ندارد! آقای لطفی نه سررشته‌ای در موضوع مهندسی ژنتیک دارند و نه اراده‌ای برای تولید محصولات تراریخته دارند. ایشان به دروغ اعلام می‌کنند که برنج تراریخته مراحل تحقیقاتی را طی می‌کند در حالی که به شهادت ده‌ها هزار سایت داخلی و خارجی و مستندات تاریخی این محصول در سال 1383 و پس از کسب کلیه مجوزهای لازم تجاری سازی شده و کشاورزان زیادی آن را کشت کردند. اما از روز روی کار آمدن آقای لطفی و آقای خیام نکویی مبارزه بی امان آنها با مهندسی ژنتیک کشاورزی شروع شد و اینجانب در این مدت حتی اجازه تحقیق هم برروی برنج تراریخته نداشته‌ام پس این پژوهش را چه کسی انجام می دهد؟؟؟ آقایان کشور را به قهقرای تاریخی در عقب ماندگی مهندسی ژنتیک کشاورزی انداخته‌اند و موجب شده‌اند در این زمینه از بورکینافاسو، اوگاندا، میانمار و بنگلادش هم عقب بیفتیم!". دکتر قره‌یاضی اعلام کرد که در آینده نزدیک طی کنفرانسی مطبوعاتی عملکرد معاونین خانم سلطانخواه و آقای عباس صاحبقدم لطفی و سایر مدیران میانی را در حوزه مهندسی ژنتیک کشاورزی را برای اطلاع عموم به ویژه سیاستگذاران تشریح خواهد کرد و از روابط پشت پرده این مدیران با یکدیگر پرده برخواهد داشت.

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.