دانشگاه قاهره مصر میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی محصولات و غذاهای تراریخته

ترجمه: نغمه عبیری-
دانشکده کشاورزی دانشگاه قاهره در مصر اولین کنفرانس بین‌المللی محصولات و غذاهای تراریخته را در 27 نوامبر 2012 برگزار کرد. در این کنفرانس بین‌المللی به موضوعاتی از قبیل بیوتکنولوژی کشاورزی، ایمنی غذا و قوانین ایمنی زیستی پرداخته شد.

دانشکده کشاورزی دانشگاه قاهره در مصر اولین کنفرانس بین‌المللی محصولات و غذاهای تراریخته را در 27 نوامبر 2012 برگزار کرد. در این کنفرانس بین‌المللی به موضوعاتی از قبیل بیوتکنولوژی کشاورزی، ایمنی غذا و قوانین ایمنی زیستی پرداخته شد. شرکت کشاورزان در این کنفرانس و بیان تجربیاتشان در زمینه کشت محصولات تراریخته فرصتی را برای از بین بردن خلاء میان کشاورزان و پژوهشگران ایجاد کرد.
در این کنفرانس حدود 300 نفر شرکت کرده بودند. بیش از 20 سخنران از هشت کشور در مورد موضوعاتی از قبیل فناوری‌های نو در کشت گیاهان تراریخته، استفاده از محصولات تراریخته، biofortification، کشاورزی، تجاری‌سازی محصولات تراریخته، ملاحظات سیاسی مطرح شده، قوانین و مقررات ایمنی زیستی، آنالیز احتمال خطر، آینده‌نگری در مورد این محصولات، اثرات اجتماعی- اقتصادی و گفتگوی کشاورز با کشاورز سخنرانی کردند.
مهمترین توصیه‌های مطرح شده در جلسه پایانی این کنفرانس شامل موارد زیر بود.
·        شناسایی مشکلاتی که با بیوتکنولوژی می‌توان به رفع آن کمک کرد
·        مشخص کردن مزایای پایدار بیوتکنولوژی
·        افزایش آگاهی عمومی در مورد بیوتکنولوژی و تقویت نقش کمیته ملی ایمنی زیستی
·        افزایش ارتباط میان پژوهشگران و جامعه
·        تدوین مقرراتی برای سرمایه‌گذاری بیشتر بخش خصوصی در زمینه بیوتکنولوژی
برای مشاهده جزئیات سخنرانی‌ها از سایت زیر دیدن کنید.
ترجمه: نغمه عبیری
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.