بروزکردن پژوهشها در مورد برنج تراریخته توسط موسسه بینالمللی تحقیقات برنج (IRRI)
ترجمه و تنظیم: نغمه عبیری-
بر اساس مطالعات موسسه بینالمللی تحقیقات برنج (IRRI)، برنج در مقایسه با دیگر محصولات اصلی مانند ذرت یا گندم دارای منابع تنوع ژنتیک قابل ملاحظهای است که حداقل در24 گونهی مختلف برنج وجود دارد.
بر اساس مطالعات موسسه بینالمللی تحقیقات برنج (IRRI)، برنج در مقایسه با دیگر محصولات اصلی مانند ذرت یا گندم دارای منابع تنوع ژنتیک قابل ملاحظهای است که حداقل در24 گونهی مختلف برنج وجود دارد. این بدین معنی است که مخزن بزرگ و قابل استفادهای از ژنهای برنج وجود دارد که اصلاحگران میتوانند از آن در جهت بهبود واریتههای جدید برنج با صفات بهتر استفاده کنند. موسسه بینالمللی تحقیقات برنج همچنین پروژههایی مربوط به اصلاح برنج را در دست اجرا دارد که بر روی تولید محصولات تراریخته تاکید دارند. در بین این پروژهها برنج طلایی حاوی ویتامین A، برنج غنی شده C4 که برای تولید برنج با ارتقاء سیستم فتوسنتزتوسط مکانیزم C4 است و برنج تراریخته غنی از آهن که در آن IRRI دو ژن را به برنج مشهور واریته IR64 انتقال داده است، وجود دارند. یکی از این ژنهای انتقال داده شده (تراژن) به نام "فریتین" از سویا گرفته شده است که ذخیره آهن در دانه را افزایش میدهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر از سایتهای زیردیدن کنید.
http://www.scribd.com/doc/119860470/RT-Vol-12-No-1-The-state-of-play-genetically-modified-rice.
ترجمه و تنظیم: نغمه عبیری