وضعیت سلامت تراریخته ها از نظر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص محصولات تراریخته و واردات آن به کشور توضیحاتی داد.
به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان مهران ولایی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تراریخته ها عمدتا از نظر ارزش غذایی فرقی با محصولات خوراکی غیرتراریخته ندارند، برای مثال، ذرت تراریخته همان کیفیت و ویتامین های موجود در نوع غیرتراریخته را دارد.
وی ادامه داد: در واقع مسئله بر سر میزان ارزش غذایی یا ضروری و غیر ضروری بودن محصولات تراریخته نیست، برخی به دلیل اصلاح ژنتیکی انجام شده در این محصولات مدعی احتمال تاثیر این تغییرات ژنی در ژنوم انسان هستند.
وی با تاکید بر اینکه تاکنون گزارش علمی معتبری از آثار مخرب تراریخته ها به ثبت نرسیده است، به تایید این محصولات توسط مراجع علمی معتبر اشاره کرد و گفت: سازمان غذا و داروی آمریکا هم مانعی برای تایید سلامت این محصولات نیافته است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: روغن کلزا، ذرت، سویا، روغن پنبه دانه از جمله محصولات تراریخته وارداتی در کشور هستند.
وی در پایان از مقاومت محصولات تراریخته در برابر آفات به عنوان یکی از برتری های این محصولات نسبت به ارقام غیر تراریخته یاد کرد.
محصولات تراریخته با استفاده از برترین فناوری های نوین تولید می شوند. تاکنون میلیاردها هکتار از زمین های کشاورزی در سراسر جهان طی بیست و دو سال زیر کشت این محصولات رفته اند. محصولات تراریخته موجود در بازار به تایید مراجع معتبر بین المللی و ملی در کشورهای مختلف رسیده اند. کاهش مصرف سموم خطرناک در هنگام کشت، حفاظت از محیط زیست با جلوگیری از تغییر کاربری اراضی و کاهش فرسایش خاک از سایر مزایای استفاده از فناوری مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته است.
با سلام
لطف کنید مدارک و مستندات کتبی خودتون رو در مورد این جملات ارائه بدید
محصولات تراریخته با استفاده از برترین فناوری های نوین تولید می شوند. تاکنون میلیاردها هکتار از زمین های کشاورزی در سراسر جهان طی بیست و دو سال زیر کشت این محصولات رفته اند. محصولات تراریخته موجود در بازار به تایید مراجع معتبر بین المللی و ملی در کشورهای مختلف رسیده اند.
شما باید به اطلاعات زیادی دسترسی داشته باشید که می دونید در چه مقدار زمین و در کدام کشورها چه محصولاتی کشت شده اند پس مدارک اون رو به صورت کاملا قابل اثبات نشان بدید.
متشکرم
سلام
ضمن تشکر از توجه شما خواننده گرامی به اخبار پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران برای دریافت آخرین وضعیت جهانی محصولات تراریخته (شامل تاریخچه کشت، سطح زیر کشت تراریخته ها به تفکیک محصول، کشورهای تولید کننده، مجوزهای صادر شده برای مصرف این محصولات در سطح جهان) می توانید به پایگاه الکترونیکی سرویس بین المللی دستیابی و استفاده از بیوتکنولوژی کشاورزی به آدرس http://www.isaaa.org مراجعه بفرمایید. همچنین وب سایت اتاق تهاتر ایمنی زیستی به آدرس http://www.bch.cbd.int نیز برای مشاهده مجوزهای صادر شده برای محصولات تراریخته به تفکیک کشورها و مورد مصرف آن ها در دسترس است. برای دریافت اطلاعات نام هر کشور را در قسمت country profile انتخاب کنید.