دانش آموزان پژوهشگر پایتخت در دومین رویداد زیست فناوری رقابت میکنند
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران گفت: دومین رویداد دانش آموزی زیست فناوری (بیو استارتاپ) با هدف آشنایی دانش آموزان با تفکر استارتاپی و کسب توانایی ارائه ایده به محصول در پایتخت برگزار میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران به نقل از ایرنا، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران گفت: دومین رویداد دانش آموزی زیست فناوری (بیو استارتاپ) با هدف آشنایی دانش آموزان با تفکر استارتاپی و کسب توانایی ارائه ایده به محصول در پایتخت برگزار میشود.
پانته آ درّی، آموزش مهارتهای عملی با نگاه کاربردی به دانش زیست فناوری، ترویج فرهنگ کارآفرینی، شناسایی دانش آموزان علاقه مند، نخبه و پژوهشگر در حوزه زیست فناوری و ایجاد فضای انگیزشی و رقابتی بین آنان را از جمله اهداف این رویداد عنوان کرد.
وی گفت: دومین رویداد دانش آموزی زیست فناوری (بیو استارتاپ) به صورت رایگان با حضور ۲۳۰ نفر از برگزیدگان مرحله اول با عنوان مسابقه «زیست پژوهشگر» روز دوشنبه (۲۷ خرداد) با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مؤسسه علوم و فناوریهای زیستی صدرامهر(پژوهشسرای دانش آموزی منطقه ۲) برگزار میشود.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران افزود: مسابقه زیست پژوهشگر فروردین ماه امسال در قالب آزمون تحلیلی با حضور ۲ هزار و ۶۰۰ نفر از دانش آموزان دوره اول متوسطه و پایه دهم دوره دوم متوسطه مناطق ۱۹ گانه برگزار شد.
درّی اظهارداشت: در دومین رویداد دانش آموزی زیست فناوری، شرکت کنندگان در گروههای پنج نفرهایدههای خود را در قالب کسب و کار نوین در حوزه علوم زیستی معرفی کرده و در پایان محصولات خود را در فن بازار به داوران ارائه خواهند داد.
وی، داشتن استاندارد ایده پردازی، توانمندیهای علمی دانش آموزان در زمینه بیوتکنولوژی و ارائه کاری بدیع و خلاقانه را در معرفی طرحها و ایدههای برتر مؤثر دانست و گفت: در اختتامیه دومین رویداد دانش آموزی زیست فناوری شهر تهران ضمن تجلیل، اهدای لوح تقدیر و دیپلم افتخار به ایده پردازان برتر، ایدههای آنان از سوی حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه ساخت یا تجاری سازی مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
درّی با اشاره به اینکه تهران قطب زیست فناوری کشور است، افزود: در این راستا در پژوهشسرای اندیشه پویا منطقه ۱۰ به صورت متمرکز برنامههایی در این حوزه تدارک دیده شده است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران گفت: براساس انعقاد تفاهم نامهای میان وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پژوهشسراهای دانش آموزی برنامههای مختلف و اقدامات ارزشمندی در حوزه تکنولوژیهای جدید، فناوری اطلاعات؛ مسابقه کدنویسی و کسب و کارهای دیجیتالی، علوم شناختی، علوم و فنون دریایی، علوم فضایی و نانو انجام شده است.
وی گفت: پژوهشسراهای دانش آموزی شهر تهران در حوزه علوم انسانی نیز برنامهها و طرحهایی را در دستور کار قرار دادهاند که این طرحها به همت مدارس فرهنگ رونق بیشتری پیدا میکند، جشنواره «جلوههای بالندی در علوم انسانی» پرداختن به مقولههای ادبیات، الهیات، عرفان و تلفیق آن با هنر، معرفی نوجوانان دوستدار آرشیو و فعالیت آنان در کتابخانه ملی از جمله این فعالیت هاست.
درّی با اشاره به فعالیت ۱۹ پژوهشسرای دانش آموزی در شهر تهران افزود: این مراکز کانونهای تربیتی و محل کسب تجربههای جدید با هدف توسعه پژوهشهای دانش آموزی بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که معرفی رشتهها و علوم جدید به دانش آموزان، شناسایی استعدادها و توانمندیها و برگزاری دورههای آموزشی و پژوهشی برای آنان و رویدادهای مختلف در این حوزه را برعهده دارد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران، توسعه کیفی فعالیتهای پژوهشسراها، شناسایی دانش آموزان مستعد علاقه مند و ایجاد فرصت و امکانات برای آنان، معرفی رشتههای جدید و کسب و کارهای نوین و ترویج کارآفرینی را از اولویتهای این معاونت عنوان کرد.
با سلام
تاریخ این مسابقه در بخشنامه ای که از طرف مدرسه در اختیار ما قرار داده شده است ، چهارشنبه 29 ام خرداد ماه ذکر شده . با توجه به مطلب فوق تاریخ دقیق این مسابقه چه زمانی است؟