چراغ سبز FDA به پنبه اصلاح ژنتیکی شده بهعنوان یک منبع غذایی انسانی
سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) به پنبه اصلاح ژنتیکی شده برای استفاده جهت مصرف انسانی چراغ سبز نشان داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران به نقل از فانا، این پنبه یک منبع غذایی جدید حاوی پروتئین است که از اصلاح ژنتیکی دانه پنبه بدست آمده و مزه آن شبیه نخود است و گفته شده میتواند به مبارزه جهانی علیه سوءتغذیه کمک کند.
تصمیم FDA بر پایه گیاه پنبهای است که توسط دانشمندان دانشگاه تگزاس A&M توسعه یافته و معنای آن این است که این پنبه بهعنوان غذایی برای انسان و همه انواع حیوانات مجوز گرفته است.
کرتی راتهور بیوتکنولوژیست بخش تحقیقات کشاورزی دانشگاه تگزاس A&M گفت: در حال مذاکره با شرکتها هستیم و امیدواریم این پنبه را طی حدود ۵ سال آینده تجاریسازی برسانیم. همچنین در تلاش برای گرفتن تائیدیه مصرف این محصول در سایر کشورها هستیم و مکزیک در اولویت قرار دارد.