دکتر راهب: من بسیجی هم با مدیریت پژوهشگاه مخالفم

در ادامه خبر قبلی در مورد اعتراض جمع کثیری از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری از مدیریت این پژوهشگاه، دکتر جمشید راهب یکی دیگر از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری که عضو بسیج و خانواده شهید هم هستند از وضع موجود ناراضی …

در ادامه خبر قبلی در مورد اعتراض جمع کثیری از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری از مدیریت این پژوهشگاه، دکتر جمشید راهب یکی دیگر از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری که عضو بسیج و خانواده شهید هم هستند از وضع موجود ناراضی است.

وی در خصوص مدیریت پژوهشگاه با صراحت گفت: "به علت ضعف مدیریت علمی و پژوهشی آقای دکتر لطفی در طول این هشت سال، تعداد زیادی از اعضای هیات علمی این پژوهشگاه متضرر و دچار بی‌انگیزگی شده‌اند و حتی به علت اینکه در هر مقطع که اعتراض این عزیزان به مسوولین بالا گزارش داده شده هیچ ترتیب اثری به اعتراضات داده نشده و متاسفانه ضرر و زیان این مدیر بیشتر شده و همچنان ادامه دارد."

دکتر راهب با بیان این مطلب که به همراه تعدادی از اعضای هیات علمی برای ممانعت از به هدر رفتن منابع بیشتر این پژوهشگاه مواردی مستند را به اطلاع مسوولان بالاتر رسانده‌اند و تقاضای استمداد برای رهایی از این وضعیت بد مدیریتی را کرده‌اند. دکتر راهب با نشان دادن نسخه‌ای از این نامه به بر شمردن مشکلات موجود در این پژوهشگاه پرداخت و گفت: "

۱-ارتباط سیستم مدیریت پژوهشگاه با اعضای هیات علمی بسیار ضعیف بوده و به جرات می‌توان گفت که در این مدت هشت ساله مدیریت آقای دکتر لطفی، جلسات ایشان با اعضای هیات علمی از تعداد انگشتان یک دست هم فراتر نمی‌رود.

۲-هر نوع انتقاد و اعتراض مستقیم و غیر مستقیم اعضای هیات علمی نسبت به شیوه بد مدیریتی در این پژوهشگاه متاسفانه با روش‌های بسیار ظالمانه برخورد شخصی می‌شود. بطوری‌که آن فرد از حقوق معنوی و مادی در پژوهشگاه محروم می‌شود. برای مثال ارتقای اینجانب با داشتن امتیازات بسیار بالا چندین سال است که در هیات ممیزه مرکزی مسکوت نگه داشته شده است.

3- بعضی افراد دو یا سه سال است که وارد پژوهشگاه شده‌اند و رسمی شده‌اند و این در حالی است که تعداد زیادی از اعضای هیات علمی سال‌های سال است که به شکل قرار دادی یا پیمانی باقی مانده‌اند.

۵ -بعضی از افراد جدید و بی تجربه در مسئولیت‌های متعدد گمارده شده‌اند ولی از نیروهای قدیمی و با تجربه حتی مشورت هم گرفته نمی‌شود.

۶- افراد معترض به شیوه مدیریتی با پرونده سازی تهدید شده و در صورت ادامه اعتراض اقدام به جمع آوری مستندات علیه شخص معترض کرده و وی را به هیات انتظامی هیات علمی معرفی می‌کنند."

دکتر جمشید راهب در پایان ضمن امیدواری از تغییر وضع موجود گفت: "تغییر مدیریت این پژوهشگاه باید حتما و در اسرع وقت اتفاق بیافتد و ریاست پژوهشگاه را شخصی بر عهده بگیرد که بتواند آنرا به جایگاه اصلی خود برگرداند و موجب اعتلای علمی پژوهشگاه بشود."

تهیه و تنظیم: نغمه عبیری

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.