امروز فرصتی طلایی برای توسعه مهندسی ژنتیک کشاورزی در کشور ایجاد شده است.
تهیه و تنظیم: نغمه عبیری- دکتر قرهیاضی با ذکر این جمله در مراسم معارفه خود به عنوان رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی افزود: “امروز زمان همدلی است همه باید دست در دست هم دهیم تا عقب افتادگیهای ناشی از فناوری هراسی را جبران و جایگاههای از دست رفته کشور در مهندسی ژنتیک کشاورزی را یکی پس از دیگری باز پس گیریم.”
مراسم معارفه رئیس جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی امروز با حضور دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی٬ دکتر طهماسبی معاون پژوهشی سازمان٬ حجت الاسلام و المسلمین سعیدیان نماینده نهاد نمایندگی ولی فقیه در سازمان٬ دکتر زمانی رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری٬ جمعی از روسای موسسات پژوهشی و مدیران پژوهشکده بیوتکنولوژی و روسا و اعضای هیئت مدیره برخی از انجمنهای علمی در محل پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد.
بنیانگذار پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ضمن تشکر از رئیس پیشین و مدیران این پژوهشکده ابراز امیدواری کرد: "یکی از بهترین انتصابهای وزیر محترم کشاورزی انتصاب آقای دکتر زند به عنوان معاون پژوهشی است. برای من افتخار است که تحت راهنمایی و ارشادات ایشان فعالیت کنم و قطعا این رابطه هماهنگی که بین ما و سازمان تحقیقات هست سرمایه بزرگی است و در این دوره باعث شوکوفایی خواهد شد. از طرف دیگر ما انجمنهای علمی را در کنار خود داریم. من حضور روسای انجمنهای علمی و اعضای هیئت مدیره آنها را در این جلسه گرامی میدارم."
دکتر قرهیاضی در پایان گفت: " هیچ چیز به جز تعالی بیوتکنولوژی و کشاورزی کشور در راه تحقق آرمانهای سند چشمانداز نظام در افق 1404 در دوره مدیریت کوتاه یا بلند حقیر مطرح نخواهد بود. در این راه به پشتیبانی مدیران مافوق و هم رهنمودهای معنوی روحانیت معظم و حمایت ویژه اعضای هیئت علمی٬ مدیران و کارکنان این پژوهشکده و همچنین همراهی انجمنهای علمی و موسسات ارزشمندی چون پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری نیاز دارم و دست دوستی به سوی همه آنها دراز میکنم."
حاشیههای معارفه
· دکتر جواد توکلیان پیش از آغاز جلسه ضمن تحویل دفتر کار خود به دکتر اسکندر زند با اعلام اینکه وزیر محترم جهاد کشاورزی تکلیفی داشتهاند و ایشان نیز تکلیفی دارند ضمن تقدیر از شرکتکنندگان در جلسه اعلام کردند که بنا به پارهای از مسائل نمیتوانند در این جلسه حضور داشته باشند و جلسه را ترک کردند.
· با وجود عدم اعلام قبلی٬ سالن معارفه گنجایش جمعیت حاضر در جلسه را نداشت.
· رئیس انجمن بیوتکنولوژی کشور٬ روسای موسسات تحقیقاتی شیلات٬ چغندرقند٬ اصلاح و تهیه نهال بذر٬ دانشگاه تهران و غیره از جمله حاضرین در جلسه بودند.
در پایان دکتر اسکندر زند مطالب مهمی را در زمینه اهمیت بیوتکنولوژی برای توسعه کشاورزی کشور بیان کردند که در خبرهای بعدی در همین سایت درج خواهد شد.
مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران