آنالیز ریسک مصرف، قبل از عرضه به بازار ویژگی منحصر به فرد محصولات تراریخته
مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از یزد فردا- رییس انجمن ایمنی زیستی ایران در همایش ملی مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار، دسترسی آحاد بشر در همه جا و همه وقت به مواد غذایی کافی و سالم را، مهمترین شاخصههای امنیت غذایی عنوان کرد.
بهزاد قرهیاضی خاطر نشان کرد: استفاده از مهندسی ژنتیک جهت ایجاد اصلاحات و بهبود غذا به نحوی که محصولی باکیفیت بالاتر تولید شود، در دنیای امروز جایگاه ویژهای یافته و ویژگی منحصر بفرد محصولات تراریخته، آنالیز ریسک …
رییس انجمن ایمنی زیستی ایران در همایش ملی مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار، دسترسی آحاد بشر در همه جا و همه وقت به مواد غذایی کافی و سالم را، مهمترین شاخصههای امنیت غذایی عنوان کرد.
بهزاد قرهیاضی خاطر نشان کرد: استفاده از مهندسی ژنتیک جهت ایجاد اصلاحات و بهبود غذا به نحوی که محصولی باکیفیت بالاتر تولید شود، در دنیای امروز جایگاه ویژهای یافته و ویژگی منحصر بفرد محصولات تراریخته، آنالیز ریسک مصرف این محصولات قبل از عرضه به بازار مصرف است.
رییس بخش تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در بخش دیگری از سخنان خود، بهبود صفات ماده غذایی را قبل از مصرف، نشان از بلوغ بشر در استفاده از محصولات سالم و ایمنی غذایی عنوان کرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 181 میلیون هکتار از اراضی زیر کشت دنیا به محصولات تراریخته (مهندسی ژنتیک شده) اختصاص دارد و 28 کشور دنیا از این فناوری پیشرفته در کشت محصولات استفاده میکنند.
منبع: یزد فردا