فائو اعلام کرد: مهندسی ژنتیک، فناوری ضروری برای حل مشکلات غذایی در دنیا

پانا – خوزه گرازیانو داسیلوا مدیر کل سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) با تکیه بر استفاده از روش‌های جدید و خلاقانه در مقابله با مشکلات و چالش‌های زیستی، لزوم استفاده از فناوری‌های نو مثل مهندسی ژنتیک و محصولات آن را از جمله اهداف 17 گانه توسعه پایدار جهانی (SDGs) عنوان کرد. وی در همایش «آینده کشاورزی» در بروکسل، به اهداف توسعه پایدار جهانی اشاره کرد و خواستار طرح برنامه‌های جدید بر اساس فناوری مهندسی ژنتیک برای حل مشکلات در دنیا شد.

مدیر کل سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد، کاربرد بیوتکنولوژی و اگرواکولوژی را برای ریشه‌کن‌ کردن گرسنگی و مبارزه با هر شکلی از سوء تغذیه و رسیدن به کشاورزی پایدار مورد نیاز دانست. وی استفاده از محصولات مهندسی ژنتیک را راه حلی ضروری جهت رفع نیازهای مردم و اعضای خانواده کشاورزان به‌ویژه 80 درصد از مردم که در فقر و سوء تغذیه در مناطق روستایی زندگی می‌کنند، عنوان کرد. خوزه گرازیانو داسیلوا به سرمایه‌گذاری در توسعه فناوری‌های نو و تولید محصولات مهندسی ژنتیک اشاره کرد …

 

فائو اعلام کرد: مهندسی ژنتیک، فناوری ضروری برای حل مشکلات غذایی در دنیا

خوزه گرازیانو داسیلوا مدیر کل سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) با تکیه بر استفاده از روش‌های جدید و خلاقانه در مقابله با مشکلات و چالش‌های زیستی، لزوم استفاده از فناوری‌های نو مثل مهندسی ژنتیک و محصولات آن را از جمله اهداف 17 گانه توسعه پایدار جهانی (SDGs) عنوان کرد. وی در همایش «آینده کشاورزی» در بروکسل، به اهداف توسعه پایدار جهانی اشاره کرد و خواستار طرح برنامه‌های جدید بر اساس فناوری مهندسی ژنتیک برای حل مشکلات در دنیا شد.

مدیر کل سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد، کاربرد بیوتکنولوژی و اگرواکولوژی را برای ریشه‌کن‌ کردن گرسنگی و مبارزه با هر شکلی از سوء تغذیه و رسیدن به کشاورزی پایدار مورد نیاز دانست. وی استفاده از محصولات مهندسی ژنتیک را راه حلی ضروری جهت رفع نیازهای مردم و اعضای خانواده کشاورزان به‌ویژه 80 درصد از مردم که در فقر و سوء تغذیه در مناطق روستایی زندگی می‌کنند، عنوان کرد. خوزه گرازیانو داسیلوا به سرمایه‌گذاری در توسعه فناوری‌های نو و تولید محصولات مهندسی ژنتیک اشاره کرد و حمایت تجاری از تولید محصولات مهندسی ژنتیک و توانمندسازی برنامه‌ها و پروژه‌های مهندسی ژنتیک را در راستای تولید پایدار در دنیا الزامی دانست.

مدیر کل سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد، سرمایه‌گذاری در تولید محصولات مهندسی ژنتیک را راهکار مناسب برای مقابله با مسایل و چالش‌های زیستی در دنیا عنوان کرد و گفت: “انتخاب یک رژیم غذایی با ارزش تغذیه‌ای بالاتر و اطمینان از سلامت محصول برای مردم با استفاده از محصولات مهندسی ژنتیک امکان‌پذیر است. همچنین انتشار تبلیغات خوب و دقیق و آموزش و آگاه‌کردن مردم در این راستا از اهمیت زیادی برخوردار است.”

همچنین وی به اثرات گسترده تغییرات آب و هوایی به عنوان یکی دیگر از عوامل کلیدی موثر در زندگی و معیشت مردم اشاره کرد و گفت: “کشاورزان فقیر و آن‎هایی که زمین‌های خود را تحت شرایط خشکسالی طولانی مدت از دست داده‌اند، ماهیگیرانی که خانه‌های خود را به دلیل بالا آمدن سطح آب دریا از دست داده‌اند و گله‌دارانی که برای جستجوی زمین برای چراندن گاوهای خود مجبور به مهاجرت هستند، واقعیت‌های جامعه کشاورزان امروز است. برای حل تمام این مشکلات باید به طور ویژه به فناوری‌های نو و استفاده از دستاوردهای آن توجه کرد.”

لازم به توضیح است که خبر فوق در 22 مارس 2016 (دوم فروردین 1395) در پایگاه سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد منتشر شده است.

منبع: پانا

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.