آرشیو روزانه

بهمن 27 1389

بیش از 92 درصد پنبه زیر کشت پاکستان تراریخته است

دکتر یوسف ظفر با اعلام این مطلب در کارگاه بین‌المللی بیوتکنولوژی برای توسعه اقتصادی افزود: "در سال جاری این رقم به 100 درصد خواهد رسید. این امر نشان می‌دهد که در پاکستان همه طرفدار محصولات تراریخته هستند."

دکتر یوسف ظفر: نقش درخور تقدیر ایران در توسعه مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوزی در منطقه

دکتر یوسف ظفر رئیس بخش علوم زیستی کمیسیون انرژی اتمی پاکستان با ابراز تاسف از اینکه کشورهای اسلامی در زمینه استفاده از مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته نسبت به سایر کشورها عقب مانده‌اند پیشرفت‌های ایران در این زمینه را ستود و به طور ویژه از نقش رئیس انجمن ایمنی زیستی و تولید تجاری برنج تراریخته تقدیر کرد.

آغاز به کار کارگاه بین المللی بیوتکنولوژی برای توسعه اقتصادی در اسلام آباد با حضور هیئت ایرانی

کارگاه بین‌المللی بیوتکنولوژی برای توسعه اقتصادی صبح امروز در محل COMSTECH در اسلام آباد پاکستان تشکیل شد. رئیس انجمن ایمنی زیستی ایران و معاون پژوهشی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری نیز از سوی جمهوری اسلامی ایران در این کارگاه حضور دارند. بیش از 30 شرکت کننده از 5 کشور منطقه (ترکیه،ایران، پاکستان، مالزی، نیجریه) در…

انتشار مجله مهندسی ژنتیک گیاهی (JPGE)

مجله مهندسی ژنتیک گیاهی با نام" Journal of Plant Genetic Engineering" به زودی منتشر خواهد شد. این مجله با درجه علمی- پژوهشی توسط انجمن ایمنی زیستی ایران و پژوهشکده برنج و مرکبات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با هدف ارتقای سطح دانش پژوهشگران در حیطه بیوتکنولوژی گیاهی و برقراری ارتباط سازنده بین محققین این حوزه…