آرشیو روزانه

۱۳۹۱/۰۷/۰۵

افزایش ماندگاری خربزه درختی با استفاده از روش‌های بیوتکنولوژی

خبرگزاری مهر- محققان دانشگاه لوسبانیوس فیلیپین با استفاده از روش‌های بیوتکنولوژی توانستند ماندگاری میوه پاپایا (خربزه درختی) را از 4 روز به 15 روز افزایش دهند. دکتر روبرتا گارسیا- مجری طرح پاپایا (خربزه درختی) را یکی از محصولات صادراتی فیلیپین معرفی کرد و افزود : درخت میوه پاپایا با نام علمی Carica papaya درختی است…

کارگاه نظری و عملی کاریوتایپینگ

به گزارش مرکز اطلاعت بیوتکنولوژی ایران٬ پژوهشکده مجازی بیوتکنولوژی پزشکی در نظر دارد کارگاه نظری و عملی کاریوتایپینگ را از تاریخ 15 لغایت 20 آبان سال جاری درآزمایشگاه سیتوژنتیک بیمارستان بقیه الله (عج) برای علاقمندان حوزه علوم زیستی برگزارکند.

عقدتفاهم نامه علمی و بین‌المللی میان کلکسیون مخمرهای صنعتی دانشگاه پروجیای ایتالیا و مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران

به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران، در راستای تحقق اهداف و رسالت‌های مرکزملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک علمی و بین‌المللی میان کلکسیون مخمرهای صنعتی دانشگاه پروجیای ایتالیا و مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران منعقد شد.