آرشیو روزانه

۱۳۹۴/۱۲/۰۵

آنالیز ریسک مصرف، قبل از عرضه به بازار ویژگی منحصر به فرد محصولات تراریخته

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از یزد فردا- رییس انجمن ایمنی زیستی ایران در همایش ملی مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار، دسترسی آحاد بشر در همه جا و همه وقت به مواد غذایی کافی و سالم را، مهمترین شاخصه‎های امنیت غذایی عنوان کرد. بهزاد قره‎یاضی خاطر نشان کرد: استفاده از مهندسی ژنتیک جهت ایجاد…

اما و اگرهای تولیدات ارگانیک در کشاورزی

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از تعادل- مدت هاست بحث در خصوص محصولات تراریخته از فضای آزمایشگاه‎ها به عرصه گفتمان عمومی راه یافته است. متاسفانه گروهی که مناسبات علمی و تکنولوژیکی را با صف‎آرایی‎های سلیقه‎ای و حتی تشکیلاتی در هم می‎آمیزند به جای فراهم کردن بستر مناسب برای انتخاب آگاهانه جامعه، در برابر این…

نقش بیوتکنولوژی در امنیت غذایی

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از آفتاب یزد- هنگامی که توماس مالتوس، جمعیت شناس انگلیسی از سال 1798 کتاب اصل جمعیت را منتشر کرد، نشان داد که به رشد فزاینده جمعیت و امکانات محدود بشر برای تولید غذای کافی واقف است. البته در آن زمان جمعیت جهان هنوز به یک میلیارد نفر هم نرسیده بود و با ارتباطات اندکی که میان جوامع…