آرشیو ماهانه

اسفند 1394

آنالیز ریسک مصرف، قبل از عرضه به بازار ویژگی منحصر به فرد محصولات تراریخته

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از یزد فردا- رییس انجمن ایمنی زیستی ایران در همایش ملی مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار، دسترسی آحاد بشر در همه جا و همه وقت به مواد غذایی کافی و سالم را، مهمترین شاخصه‎های امنیت غذایی عنوان کرد. بهزاد قره‎یاضی خاطر نشان کرد: استفاده از مهندسی ژنتیک جهت ایجاد…

اما و اگرهای تولیدات ارگانیک در کشاورزی

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از تعادل- مدت هاست بحث در خصوص محصولات تراریخته از فضای آزمایشگاه‎ها به عرصه گفتمان عمومی راه یافته است. متاسفانه گروهی که مناسبات علمی و تکنولوژیکی را با صف‎آرایی‎های سلیقه‎ای و حتی تشکیلاتی در هم می‎آمیزند به جای فراهم کردن بستر مناسب برای انتخاب آگاهانه جامعه، در برابر این…

نقش بیوتکنولوژی در امنیت غذایی

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از آفتاب یزد- هنگامی که توماس مالتوس، جمعیت شناس انگلیسی از سال 1798 کتاب اصل جمعیت را منتشر کرد، نشان داد که به رشد فزاینده جمعیت و امکانات محدود بشر برای تولید غذای کافی واقف است. البته در آن زمان جمعیت جهان هنوز به یک میلیارد نفر هم نرسیده بود و با ارتباطات اندکی که میان جوامع…

تحول در صنایع غذایی با دانش ژنتیک

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از صمت- دانش مهندسی ژنتیک دستاورد تحقیق و توسعه است که براساس آن تعهداتی را در تولید محصولات حیاتی ارگانیک پدید می‌آورد. این علم با فرآوری محصولات، فناوری‌های جدیدی با خود به همراه خواهد داشت که می‌تواند پایه تحول در صنایع غذایی باشد. همایش ملی مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای…

عیسی کلانتری: بهره‎گیری 120 درصدی ایران از منابع تجدیدپذیر، نرم جهانی 20 درصد!

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از آفتاب یزد- دبیر کل خانه کشاورز ایران با اشاره به ضرورت استفاده از علم مهندسی ژنتیک در راستای تولید غذای سالم، گفت: محروم کردن کشاورزان ایرانی از تکنولوژی‌های نوین علمی، صنعتی و کشاورزی عامل مهمی در بروز آسیب‌های زیست محیطی است. عیسی کلانتری دیروز در همایش ملی "مهندسی ژنتیک در…

تامین امنیت غذایی؛ چالش بزرگ دنیای کنونی است

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از قدس آنلاین- رییس دانشگاه علوم پزشکی یزدگفت : تامین امنیت غذایی؛ چالش بزرگ دنیای کنونی است. به گزارش قدس آنلاین از یزد ، محمدرضا میرجلیلی در اولین همایش ...

طولانی شدن صدورمجوز محصولات تراریخته، زمینه ساز واردات بیشتر

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از ایسنا- متخصصان زیست فناوری و سلامت غذا در قطعنامه پایانی «همایش ملی مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» از وزارت جهاد کشاورزی درخواست کردند با تسریع مراحل بررسی و ارزیابی و صدور مجوز محصولات تراریخته، مسیر فزاینده واردات محصولات تراریخته را به سمت تولید ملی و…

تاکید متخصصان زیست فناوری بر ضرورت تولید داخلی محصولات تراریخته

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از مهر- متخصصان زیست فناوری و سلامت غذا در قطعنامه پایانی «همایش ملی مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» از وزارت جهاد کشاورزی درخواست کردند با تسریع مراحل بررسی و ارزیابی و صدور مجوز محصولات تراریخته، مسیر فزاینده واردات محصولات تراریخته را به سمت تولید ملی و…

فناوری بیوتکنولوژی امکان کشت گیاه حتی در کویر لوت را فراهم می‌کند.

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از فارس- محمود تولایی، ظهر امروز در همایش ملی مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 32 میلیون هکتار از وسعت کشور بیابانی است ضمن اینکه کویر لوت نیز یک دهم مساحت کشور را تشکیل می‌دهد و این اراضی به عنوان یک سرمایه‌، بلااستفاده باقی‌…

رفع موانع تولیدات محصولات تراریخته در دولت یازدهم

مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از ایرنا- بهزاد قره‎یاضی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در یزد با بیان اینکه مقام معظم رهبری و رییس جمهوری بر تولید این محصولات تاکید دارند افزود: منویات رهبری در این زمینه در حال پیگیری است. وی با بیان اینکه اکنون تولید محصولات تراریخته در کشور تقربیا صفر است…