آرشیو روزانه

آبان 23 1395

پنبه تراریخته، هند را به تولیدکننده اول پنبه جهان تبدیل کرد

عضو هیات مدیره انجمن ژنتیک ایران با انتقاد از ارائه اطلاعات غلط در خصوص طرح موفق تولید پنبه تراریخته (Bt) در هندوستان که این کشور را به بزرگترین تولیدکننده این محصول در دنیا تبدیل کرده گفت: کشت پنبه تراریخته مقاوم به آفت ضمن افزایش چشمگیر سطح زیرکشت پنبه در آن کشور، میزان سموم مصرفی را نیز حداقل تا ۷۰ هزارتن در هر سال…

گندم تراریخته با 40 درصد محصول بیشتر به کاهش گرسنگی در جهان کمک خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری فرانسه کشت آزمایشی گندم تراریخته با عنوان «گندم شگفت‌انگیز» در انگلستان آغاز شد. گندم اصلاح ژنتیک شده که از طریق فناوری تفنگ ژنی و نانوذرات طلا توسعه یافته است و در حال طی مراحل کشت آزمایشی در انگلستان است می‌تواند به کاهش گرسنگی در جهان کمک قابل توجهی کند. در این گندم ژن‌هایی تقویت شده است که دریافت…

به هیچ فناوری در کشاورزی “نه” نمی گوییم

زیست بوم - دانشمندان و عقلا به هیچ فناوری "نه" نمی‌گویند. فناوری‌هایی مانند ارگانیک، تراریخته و حتی استفاده بهینه و هوشمندانه از سموم هیچ یک قابل نفی ذاتی نیستند؛ بلکه در هر شرایط خاص ممکن است از یک یا از چند مورد آن ها استفاده کرد. نباید با شعارها و حرف‌های تو خالی و ادعای توسعه کشاورزی بدون کود و سم، افکار عمومی را…

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی بین پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و دانشگاه زنجان منعقد شد

ایانا - در راستاي تامین زمينه های همکاري سازنده آموزشی و پژوهشی بين پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ودانشگاه زنجان تفاهم نامه علمی و پژوهشی منعقد شد.این تفاهم نامه که در ۶ ماده و دو نسخه در روز سه شنبه مورخ ۱۸ آبان ماه ۹۵ توسط خلیل جمشیدی رییس دانشگاه زنجان و نیراعظم خوش خلق سیما رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در محل…