آرشیو روزانه

۱۳۹۶/۰۸/۲۷

تولید گندم تراریخته مقاوم به زنگ زرد

محققان گندم‌های تراریخته پایدار حاوی RNAهایی تولید کردند که به‌طور بالقوه ژن‌های حیاتی قارچ عامل زنگ زرد گندم را مورد هدف قرار می‌دهند.

تولید سویای تراریخته با ارزش غذایی بالا

مطالعات محققان دانشگاه کالیفرنیا بر روغن‌های بازار نشان داد روغن سویای تراریخته دارای اسید اولئیک بالا موجب کاهش عوارضی چون چاقی، بیماری‌های قلبی و بروز مقاومت به انسولین در مقایسه با روغن سویای غیر تراریخته شده است.