جریان مقابله با مهندسی ژنتیک این طور القا کرده است که مراجع رسمی مرتبط با غذا و دارو در اروپا به دلیل عدم سلامت محصولات تراریخته محدودیتهای جدی در مصرف و تولید این محصولات مقرر کردهاند.
با استناد به مقاله شخصی با نام سرالینی ادعا شده است «وقتی تغذیه حیوانات آزمایشگاهی با این محصولات از سه ماه فراتر میرود و به 6 تا 9 ماه میرسد، اثراتی مثل افزایش سلولها بهصورت تومور در بافت جانوران اتفاق میافتند.» (حیاتغیب، 1395)
دانشمندان بیوتکنولوژی دانشگاه بریتیش کلمبیا ژنی را در اسطوخدوس کشف کردهاند که عامل خاصیت ضد آفت در این گیاه بوده و میتواند در تولید سموم زیستی و ارقام تراریخته مقاوم به آفت به کار رود.