آرشیو ماهانه

اسفند 1396

تولید ذرت تراریخته در کلمبیا

تولید گیاهان تراریخته غنی از عناصر غذایی ضروری برای انسان از توانمندی های مهندسی ژنتیک است که مورد توجه دانشمندان قرار دارد.

چراغ سبز نیجریه به تولید ملی محصولات تراریخته

آفریقا جوانترین قاره کره زمین است که بخش زیادی از جمعیت آن را کشاورزان جوان تشکیل می دهند. رویکرد مثبت دولت های آفریقایی نسبت به فناوری های نوین در کشاورزی به افزایش بهره وری و تولید ثروت بمنجر خواهد شد.

مهار مینوز با مهندسی ژنتیک

مینوز یکی از آفاتی است که هر ساله خسارات فراوانی را به کشاورزی وارد می کند. تولید محصولات مقاوم به این آفت دستاورد بزرگی در کشاورزی محسوب می شود.

چه کسی آزولا را وارد ایران کرد؟

آزولا سرخسی آبزی و غیر بومی در ایران است که ورود آن به اکوسیستم کشور و سوء مدیریت مصرف آن خسارات قابل توجهی را در پی داشته است. این امر باعث شده انگشت اتهام افکار عمومی به سوی وارد کننده این گونه به کشور نشانه رود.

فناوری‌هراسی، آثار مخربی برای جامعه و محیط زیست دارد / انتقاد تند رئیس انجمن بیوتکنولوژی از دروغ پراکنی مستند چشمان بیدار

رئیس انجمن بیوتکنولوژی کشور با بیان اینکه هدف ما تولید ملی محصولات تراریخته است گفت: استفاده از ارقام مقاوم به آفت و بی‌نیاز از مصرف سموم مختلف، به حفظ محیط زیست کمک می‌کند.

واکنش رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه کشور به یک مستند در صدا و سیما

ادعاهای خلاف واقع علیه محصولات تراریخته در مستندی که به تازگی پخش شده است با واکنش جامعه علمی مواجه شده است. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه کشور در رد این ادعاها از نظارت سازمان غذا و دارو بر سلامت و ایمنی این محصولات خبر داد.

وارداتچی ها علیه تولید تیلاپیا

رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران درباره حواشی یک گونه ماهی اقتصادی توضیح داد.حواشی تیلاپیا از زمانی شروع شد که بحث تولید داخلی آن مطرح شد تیلاپیا دومین ماهی پرمصرف جهان است و تمام کشورهای همسایه ایران آن را پرورش می دهند.