آرشیو ماهانه

تیر 1397

همه آنچه درباره آثار تراریخته‌ها باید بدانید/ انتخاب آگاهانه غذا حق طبیعی مردم است

محصولات تراریخته بیش از 20 سال است که در دنیا استفاده می‌شود و ایران هم از مصرف کننده های این محصولات بوده است. محصولات تراریخته سالانه سه تا پنج میلیارد دلار از واردات ایران را به خود اختصاص داده اند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی: تولید محصولات تراریخته باید در کشور بومی‌سازی شود

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر حجم وسیعی از محصولات خوراکی وارداتی کشور را محصول تراریخته تشکیل داده است و باید قبول کنیم که نمی توان و نباید در مقابل فناوری مقابله کرد.

لوازم آرایش در آشفته بازار: تراریخته یا ارگانیک؟

مصرف بی رویه لوازم آرایشی در بین برخی جوانان ایرانی به ویژه دختران در حالی است که آنان کمترین اطلاعات را درباره این فرآورده ها دارند و شناسایی محصولات تقلبی، ارگانیک بودن یا تراریخته بودن آنها برای اغلب مردم ممکن نیست و در این آشفته بازار هر کس ادعایی می کند.

جنجال آفرینی “فارس” علیه سازمان حفاظت محیط زیست به خاطر اجرای قانون و عدم تمکین در مقابل متقلبین ارگانیک

سازمان حفاظت محیط زیست ایران به عنوان مجری پروژه توانمند سازی ایمنی زیستی مکلف به برگزاری رویدادهای آموزشی برای آگاهی بخشی عمومی در حوزه مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته به آحاد جامعه است.

درخواست کلانتری از رئیس سازمان صدا و سیما: روشنگری در مورد قوانین مصوب و مصالح کشور

در تاریخ بیست و هشتم خرداد ماه ، گزارشی با عنوان "ماجرای درخواست کلانتری از سازمان صدا و سیما برای حمایت از محصولات تراریخته+ تصویر نامه"روی سایت خبرگزاری فارس قرار گرفت. تیتر عجیب این خبر می گوید که خبرگزای فارس کشف محیر العقولی انجام داده است و با انتشار تصویر نامه آقای کلانتری به رییس محترم سازمان صدا و سیما پرده…

براساس قانون ایمنی زیستی، تولید و واردات محصولات تراریخته مجاز است/ دولت تمهیدات تولید را فراهم کند

رییس انجمن ایمنی زیستی ایران گفت: واردات محصولات تراریخته بدون رعایت قانون ایمنی زیستی و قوانین بین المللی که به تصویب جمهوری اسلامی ایران رسیده باشد، ممنوع اما تولید و واردات این محصولات در چارچوب قانون ایمنی زیستی مجاز است.

بهره مندی از منافع زیست فناوری اولویت کشور است./تولید تراریخته در چهارچوب اصول ایمنی زیستی ممکن است.

دکتر اسکندر امیدی نیا در کارگاه ایمنی زیستی بر لزوم استفاده بهینه از زمان برای تولید محصولات تراریخته تاکید کرد و گفت با کوتاهی در استفاده از فناوری هزینه های بسیاری بر کشور تحمیل می شود.