آرشیو روزانه

آبان 14 1397

آری به تراریخته- (قسمت دوم)

امروزه هجمه تبلیغات منفی و شایعه پراکنی های متعدد پیرامون محصولات تراریخته در شبکه‌های اجتماعی و محافل غیرعلمی، سبب گمراهی و ایجاد ترس در میان آحاد مردم شده است. برای یافتن پاسخی قاطع و یافتن حقیقت به سراغ یکی از متخصصین عرصه بیوتکنولوژی رفتیم.

آیا مهندسی ژنتیک می تواند از انقراض قهوه جلوگیری کند؟

قهوه عربیکا محبوب ترین گونه قهوه است که تقریبا 80 درصد مزارع زیرکشت قهوه جهان را شامل می شود. اما تنوع ژنتیکی در گیاهان عربیکای کشت شده  تنها 1.2 درصد است. دکتر روت کوا، که بیشتر از یک دهه به عنوان مدیر تغذیه در انجمن آمریکایی علوم فعالیت داشته است، در مقاله ای که اخیرا منتشر کرده است مهندسی ژنتیک را موثرترین روش برای…