آرشیو ماهانه

دی 1397

ارگانیک های مخرب

یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که مواد غذایی ارگانیک برخلاف تصور تاثیر مخرب بیشتری بر محیط‌زیست جهان در مقایسه با مواد غذایی که به صورت متعارف تولید می‌شوند، دارند.

اهمیت مهندسی ژنتیک در حفاظت از گونه های گیاهی در حال انقراض

دکتر مهدی زهراوی عضو هیات مدیره انجمن ژنتیک ایران در همایش «کاربرد زیست فناوری در کشاورزی، محیط زیست، نفت، گاز و پتروشیمی» به تشریح اهمیت مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته در حفاظت از تنوع زیستی و نجات گونه های در حال انقراض پرداخت.

تبلیغات ویژه برای توسعه کشت گیاهان مفید در کشور شکل گرفت

رئیس بخش تحقیقات فیزیولوژی مولکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور گفت: با توجه به وضعیت آبی کشور تبلیغات ویژه یا کمپین کشاورزی برای توسعه کشت گیاهان مفید ، مقاوم به کم آبی و دارای ارزش غذایی بالا در ایران شکل گرفته است.

محصولات تراریخته، حافظ تنوع زیستی

دکتر مسعود توحیدفر عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در همایش  تخصصی «زیست‌فناوری در خدمت رفاه و تعالی کشور»، اظهارکرد: محصولات تراریخته منتج به تنوع زیستی می‌شود. وی ادامه داد: ذرت تراریخته متحمل به خشکی در آمریکا تولید شده که با حداقل آبیاری، عملکرد سابق را دارد. این ذرت در آمریکا به میزان یک میلیون و 100 هزار هکتار…

تامین امنیت غذایی بدون زیست‌فناوری امکان‌پذیر نیست

همایش «زیست‌فناوری در خدمت رفاه و تعالی کشور»، روز چهارشنبه 28 آذر در سالن همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد. در این همایش دکتر بهزاد قره یاضی رییس انجمن ایمنی زیستی ایران، با اشاره به مزیت های زیست فناوری اظهار کرد: مخالفان تولید ملی محصولات تراریخته با بیان شبهات بی اساس قصد ترساندن مردم را دارند. در…