یک تحقیق جدید نشان میدهد که مواد غذایی ارگانیک برخلاف تصور تاثیر مخرب بیشتری بر محیطزیست جهان در مقایسه با مواد غذایی که به صورت متعارف تولید میشوند، دارند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معتقد است که به کمک زیست فناوری می توان برخی بحران های زیست محیطی در کشور را پشت سر گذاشت.
دکتر مهدی زهراوی عضو هیات مدیره انجمن ژنتیک ایران در همایش «کاربرد زیست فناوری در کشاورزی، محیط زیست، نفت، گاز و پتروشیمی» به تشریح اهمیت مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته در حفاظت از تنوع زیستی و نجات گونه های در حال انقراض پرداخت.
رئیس بخش تحقیقات فیزیولوژی مولکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور گفت: با توجه به وضعیت آبی کشور تبلیغات ویژه یا کمپین کشاورزی برای توسعه کشت گیاهان مفید ، مقاوم به کم آبی و دارای ارزش غذایی بالا در ایران شکل گرفته است.
دکتر مسعود توحیدفر عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در همایش تخصصی «زیستفناوری در خدمت رفاه و تعالی کشور»، اظهارکرد: محصولات تراریخته منتج به تنوع زیستی میشود. وی ادامه داد: ذرت تراریخته متحمل به خشکی در آمریکا تولید شده که با حداقل آبیاری، عملکرد سابق را دارد. این ذرت در آمریکا به میزان یک میلیون و 100 هزار هکتار…
همایش «زیستفناوری در خدمت رفاه و تعالی کشور»، روز چهارشنبه 28 آذر در سالن همایشهای دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد. در این همایش دکتر بهزاد قره یاضی رییس انجمن ایمنی زیستی ایران، با اشاره به مزیت های زیست فناوری اظهار کرد: مخالفان تولید ملی محصولات تراریخته با بیان شبهات بی اساس قصد ترساندن مردم را دارند. در…
«میز گرد محصولات اصلاح شده ژنتیکی، چالش ها و راهکار ها» پنج شنبه 29 آذر در حاشیه سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران در دانشگاه ابوریحان بیرونی برگزار شد.