آرشیو ماهانه

خرداد 1398

تنوع زیستی، غذای ما، سلامت ما

کنوانسیون تنوع زیستی، روز اول خرداد هر سال را به عنوان روز جهانی تنوع زیستی معرفی و شعاری را برای آن انتخاب می‎کند. شعار امسال این روز به نقش و اهمیت تنوع زیستی در تامین غذا و سلامت اختصاص یافته است. کشور ما که یکی از مراکز اصلی تنوع زیستی محسوب می‎شود، از جنبه تنوع درون‎گونه‎ای به‌ویژه در گونه‎های مرتبط با غذا و…

چگونه مهندسی ژنتیک تولید مواد غذایی را ایمن تر و کار آمدتر کرده است؟

کشاورزی با پیشرفت علم و فناوری تغییرات زیادی کرده است که بسیاری از آن‌ها تولید مواد غذایی را به مراتب کارآمد­تر و ایمن‌­تر ساخته‌اند. مهندسی ژنتیک یکی از این فناوری‌های پیشرفته است. ارقام گیاهی بهبود یافته‌ای که با استفاده از فناوری مهندسی ژنتیک تولید می‌شوند، «گیاهان تراریخته» نام دارند.

نباید تصمیم گیری های علمی تابع جوسازی عمومی باشد

رئیس سازمان محیط زیست بابیان اینکه نباید تصمیم گیری های علمی تابع جوسازی عمومی باشد، گفت: نباید هراس داشته باشیم که تصمیماتمان تحت تأثیر گروهی باشد که به دلیل ناآگاهی و علاقه به کشور، نگران هستند.

به محیط زیست، تراریخته و تنوع زیستی ظلم کرده‌ایم

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: طی ۴۰ سال گذشته به محیط زیست، ژنتیک، تراریخته و تنوع زیستی ظلم کرده‌ایم اما باید از این علم هراسی که مانع پیشرفت علمی می‌شود خارج شویم و افکار خودمان را اصلاح کنیم.