بایگانی سالیانه

1396

گذری بر تاریخچه خرافات و فناوری گریزی

چندی است که زمزمه تولید محصولات تراریخته در کشور، بازار شایعات علیه این فناوری را داغ کرده است. نگاهی به نمونه های تاریخی فناوری گریزی و عوامل هراس افکنی در میان مردم نسبت به فناوری، می تواند پاسخی برای دلیل این هجمه ها علیه تولید ملی این محصولات باشد. ابوریحان بیرونی و الماس در زمان ابوریجان بیرونی، مردم بر…

وقتی «بی‌بی‌سی» نگران سلامتی ایرانیان می‌شود!

با نزدیک شدن به تولید ملی محصولات تراریخته بنگاه لجن پراکنی بی بی سی سخنگوی استعمار پیر انگلیس نیز همچون بیناد صهیونیستی صلح سبز با تکرار شبهات بی اساس نسبت به تولید ملی این محصولات اعلام نگرانی کرده است. یادداشت زیر را روزنامه رسالت در این باره منتشر کرده است.

فناوری تراریخته سیاه و سفید نیست

استاد دانشگاه شیراز با تاکید بر اینکه فناوری تولید محصولات تراریخته برای تامین امنیت غذایی است گفت: اینکه ما روی یک فناوری خط بکشیم و آن را نفی کنیم مبنای علمی ندارد.

قطب علمی ارگانیک در انتظار حمایت

مدیر قطب علمی ارگانیک با تأکید بر ضرورت بسط مطالعات و ارائه راهکار درباره تأمین امنیت غذایی خواستار کمک ویژه به قطب علمی ارگانیک در این راستا شد.

تولید حیوانات تراریخته با مصارف دارویی و غذایی / دکتر مخبر دزفولی: تراریخته برای کمک به رفع فقر و گرسنگی است / جریان نفی فناوری مبنای علمی ندارد

بیش از سی سال از تولید اولین حیوان تراریخته می گذرد و امروزه این موجودات با هدف تامین غذا و فراورده های دارویی در نقاط مختلف جهان تولید می شوند.