تولید محصولات تراریخته باعث بالا رفتن ارزش اقتصادی کشاورزی می‌شود.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان گفت: در تولید گیاهان تراریخته، مصرف علف‌کش‌ها کاهش یافته و باعث بالا رفتن ارزش اقتصادی کشاورزی می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران به نقل از ایسنا، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان گفت: در تولید گیاهان تراریخته، مصرف علف‌کش‌ها کاهش یافته و باعث بالا رفتن ارزش اقتصادی کشاورزی می‌شود.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان گفت: در تولید گیاهان تراریخته، مصرف علف‌کش‌ها کاهش یافته و باعث بالا رفتن ارزش اقتصادی کشاورزی می‌شود.

دکتر مرادی با بیان این‌که کشاورزی سنتی در مقایسه با کشاورزی مدرن، از محدودیت‌های منابع طبیعی و ژنتیک رنج می‌برد، افزود: یکی از راه حل‌های پیشنهاد شده برای تامین امنیت غذایی طی سال‌های آتی، استفاده از سایر منابع غذایی است. از دیگر راه حل‌ها، به‌کارگیری روش‌های مدرن در کشاورزی است که «اصلاح نباتات» و «بیوتکنولوژی» را شامل می‌شود.

دکتر پرویز مرادی در ارتباط با گیاهان تراریخته، عنوان کرد: مضرات استفاده از محصولات تراریخته تاکنون به اثبات نرسیده است. از طرف دیگر تولید نهاده‌های دامی اعم از ذرت، سویا، پنبه و کلزا بدون تراریخته امکان‌پذیر نیست.

وی با تاکید بر این‌که تنها راه تامین امنیت غذایی، تولید بیشتر با کیفیت بالاتر است، ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در سال ۲۰۵۰ در مقایسه با امروز، به ۷۰ درصد غذای بیشتری نیاز داریم و باید برای تامین این میزان مواد غذایی، برنامه‌ریزی‌های اصولی داشته باشیم.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.