دکتر بهادر حاجی محمدی- دکتر گیلدا اسلامی- دکتر هنگامه زندی

معرفی کتاب: سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی ارگانیک

کشتی ارگانیک، اساساً مَرکبی استوار و اسبابی صواب برای رساندن مسافران به ساحلی با سفره سالم است و نه عرشه ای برای سوداگری و نه صحنه ای برای صید زر و سیم. تساهل و تسامح در ساخت اصولی سازهه ای این کشتی و سبک شماری سهم بازرسی های پساپس در راستای شناسایی مخاطرات سفر، سبب سختی و سلب آسایش همسفران بوده و مستوجب خسران است. پس، سعی مستمر و صادقانه در راه حراست و صیانت شایسته از کشتی ارگانیک و سکنه آن، رسالتی سترگ محسوب می شود که متوجه تمامی دست اندرکاران و سیاستگزاران سبد غذایی، سازمان های عرصه سلامت و صاحبان صنایع ارگانیک به مثابه سکانداران ساعی و ناخدایان دلسوز است“ (مولفان)

به گزارش پایگاه اطاع رسانی بیوتکنولوژی ایران کتاب سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی ارگانیک

تألیف:

دکتر بهادر حاجی محمدی- دکتر گیلدا اسلامی- دکتر هنگامه زندی

این اثر با تأیید مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد منتشر شده است.

”مسئولیت صحت مطالب با مؤلفان است“

”کلیه حقوق برای دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد محفوظ است“

این کتاب در چهار فصل:

فصل اول: معرفی محصولات کشاورزی ارگانیک

فصل دوم: ملاحظات مطرح شده در خصوص ایمنی محصولات کشاورزی ارگانیک

فصل سوم: کشت ارگانیک و تغذیه جامعه انسانی

فصل چهارم: ارتقاء ایمنی محصولات کشاورزی ارگانیک

در اختیار خوانندگان قرار گرفته است. علاقه مندان می توانند، نسخه کامل کتاب  را از اینجا دریافت نمایند.

پیشگفتار کتاب:

”کشتی ارگانیک، اساساً مَرکبی استوار و اسبابی صواب برای رساندن مسافران به ساحلی با سفره سالم است و نه عرشه ای برای سوداگری و نه صحنه ای برای صید زر و سیم. تساهل و تسامح در ساخت اصولی سازهه ای این کشتی و سبک شماری سهم بازرسی های پساپس در راستای شناسایی مخاطرات سفر، سبب سختی و سلب آسایش همسفران بوده و مستوجب خسران است. پس، سعی مستمر و صادقانه در راه حراست و صیانت شایسته از کشتی ارگانیک و سکنه آن، رسالتی سترگ محسوب می شود که متوجه تمامی دست اندرکاران و سیاستگزاران سبد غذایی، سازمان های عرصه سلامت و صاحبان صنایع ارگانیک به مثابه سکانداران ساعی و ناخدایان دلسوز است“ )مؤلفان( بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یکی از مهمترین شاخص های رفاه و سلامت جوامع انسانی، بهره مندی از غذای کافی و سالم است و بشر امروز با استفاده از پیشرفت یافته های علمی و کشف حقایق نوین، در جهت افزایش کیفیت و کمیت محصولات غذایی مورد نیاز خود تلاش می کند. همانند بیشتر نقاط جهان، در کشور ما نیز به تقریب کلیه محصولات کشاورزی که به عنوان غذا به مصرف انسان می رسند شامل سه نوع رایج، ارگانیک و تراریخته هستند و بنابراین انجام مطالعات سنجش سلامت روی هر سه حوزه، تمام اقلام سبد غذایی جامعه ایرانی را پوشش می دهد. در اوایل تیر 1395 ، برنامه راهبردی ”ارزیابی ایمنی محصولات غذایی سه گانه شامل رایج،ارگانیک و تراریخته“ به عنوان خط مشی پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به تصویب رسید. به دنبال آن، مشروح کامل این موضوع طی نامه شماره 84114/1/17/پ در تاریخ 20/4/95  به دفتر جناب آقای دکتر رضا ملک زاده (معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) اعلام شد.

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.