۵۰ درصد کالری غذایی وارد می شود/ نیاز به ذرت و سویای تراریخته
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با اشاره به نیاز کشور به محصولات تراریخته خاطر نشان کرد: ۸۰ درصد میزان کالری غذایی که وارد می شود مربوط به محصولات تراریخته است.
دکتر مصطفی قانعی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص واردات محصولات تراریخته خاطر نشان کرد: ۵۰ درصد کالری غذایی ایران به شکل واردات انجام می شود و ۵۰ درصد مابقی آن در کشور تولید و نیاز مردم به واسطه آن تامین می شود.
وی با بیان اینکه از میزان این وارداتی ها سهم عمده ای شامل ذرت، پنبه و سویا می شود، خاطر نشان کرد: ۸۰ درصد میزان کالری غذایی که وارد می شود مربوط به محصولات تراریخته است.
قانعی تاکید کرد: باید دقت کرد که از این میزان واردات بخشی از آن مربوط به واردات محصولات تراریخته است بنابراین کل واردات منظور نیست.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با بیان اینکه بیشترین درصد این محصولات تراریخته وارداتی هم ذرت است، خاطر نشان کرد: پنبه نیز از پاکستان تامین می شود.