سلامت غذایی از مزرعه تا سفره تامین میشود / نقش شبکه محصول سالم در اشتغال متخصصان زیستفناوری
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری در نشست با مرکز تحقیقات حلال بر نقش شبکه محصول سالم در تضمین کیفیت و سلامت غذا از مزرعه تا سفره تاکید کرد و گفت: اقدامات انجام شده در ستاد، علاوه بر ایجاد کشش بازار برای محصولات سالم، موجب ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط با زیستفناوری میشود
به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دبیر ستاد توسعه زیستفناوری در نشست هماهنگی مدیران ستاد توسعه زیست فناوری با مرکز تحقیقات حلال، بر لزوم ایجاد نقشه راه برای تامین امنیت غذایی تاکید کرد و گفت: اگر ما بتوانیم کیفیت و سلامتی این محصولات را تضمین و در تبلیغات درست عمل کنیم قطعا با اقبال خوب مردم مواجه خواهیم شد.
دکتر مصطفی قانعی با اشاره به اقدامات ستاد توسعه زیست فناوری برای تشویق فعالان به تولید محصولات غذایی سالم افزود: اقدامات انجام شده در ستاد، علاوه بر ایجاد کشش بازار برای محصولات سالم، موجب ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط با زیستفناوری میشود.
وی نشان (برند) حلال را به عنوان یک نام اطمینان دهنده برای مصرف کنندگان دانست و گفت: شبکه محصول سالم با استفاده از برند حلال و ایجاد یک رابطه دو طرفه میتواند به هدف ایجاد سلامت غذایی از مزرعه تا سفره دست پیدا کند.
در ادامه این نشست، بهروز رئیس مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اهداف این مرکز، گفت: گسترش و آموزش، پژوهش و ارائه راهکار در امور مربوط به سلامت، تعیین حلیت و حرمت مواد و فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دارویی و مکمل، ملزومات و تجهیزات پزشکی، ساماندهی و تمرکز فعالیتهای آموزشی و پژوهشی مرتبط با حلال، هماهنگی بین مراکز ذیربط در کشور و همچنین ارتباط فعال با مراکز بین المللی به منظور پیشبرد و تبادل اطلاعات علمی آموزشی پژوهشی و انتقال فنون مورد نیاز از اهداف راه اندازی این مرکز است.