استاد دانشكده پزشكي اوتاوا كانادا:
پیشرفت ایران در تولید برنج تراریخته مورد توجه جهانیان قرار گرفته است
22 دی ماه سال 1383- استاد دانشکده پزشکی اوتاوا کانادا در وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیشرفت ایران در تولید برنج تراریخته (دستورزی شده ژنی) مورد توجه جهانیان قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران به نقل از خبرگزاری فارس، استاد دانشکده پزشکی اوتاوا کانادا در وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیشرفت ایران در تولید برنج تراریخته (اصلاح شده ژنی) مورد توجه جهانیان قرار گرفته است.
الیمار آلتوسار در جمع خبرنگاران افزود: برای دیدن کشور زیبای شما و دیدن پیشرفت در زمینه تولید برنج تراریخته به ایران که آمدم . وی افزود: آزمایش های انجام شده نشان میدهد که برنج طارم علیا که معطر است با این دستارود علمی در مقابل آفت پایدار شده است.
استاد دانشگاه اوتاوای کانادا گفت: آفت برنج مورد توجه جهانیان است چون که برنج غذای اصلی مردم دنیاست و اکنون چشمهای دانشمندان کشاورزی به ایران است.
آلتوسا گفت: شما نخستین ملتی هستید که توانستید پروتئین به برنج منتقل کنید و از استفاده سم در مزرعه جلوگیری کنید.
آلتوسا افزود: یک تحقیق با 5/1 میلیون یورو هزینه انجام شد که ثابت کرد برنج تراریخته حاوی ژن BT مشکل ندارد و این در موسسه ملی ایمنی غذایی کوپنهاک دانمارک، به چاپ رسید.