چراغ سبز FDA به پنبه اصلاح ژنتیکی شده بهعنوان یک منبع غذایی انسانی
سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) به پنبه اصلاح ژنتیکی شده برای استفاده جهت مصرف انسانی چراغ سبز نشان داد.
![](https://irbic.ir/wp-content/uploads/2019/10/Cotton-field-e1533035341548.jpg)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران به نقل از فانا، این پنبه یک منبع غذایی جدید حاوی پروتئین است که از اصلاح ژنتیکی دانه پنبه بدست آمده و مزه آن شبیه نخود است و گفته شده میتواند به مبارزه جهانی علیه سوءتغذیه کمک کند.
تصمیم FDA بر پایه گیاه پنبهای است که توسط دانشمندان دانشگاه تگزاس A&M توسعه یافته و معنای آن این است که این پنبه بهعنوان غذایی برای انسان و همه انواع حیوانات مجوز گرفته است.
کرتی راتهور بیوتکنولوژیست بخش تحقیقات کشاورزی دانشگاه تگزاس A&M گفت: در حال مذاکره با شرکتها هستیم و امیدواریم این پنبه را طی حدود ۵ سال آینده تجاریسازی برسانیم. همچنین در تلاش برای گرفتن تائیدیه مصرف این محصول در سایر کشورها هستیم و مکزیک در اولویت قرار دارد.