برنامه جامع پروبیوتیک سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تصویب شد

با تصویب کلیات برنامه جامع پروبیوتیک سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در دومین جلسه کمیته بیوتکنولوژی وزارت جهاد کشاورزی مقرر شد طرح های پژوهشی موسسات تابعه سازمان در حوزه پروبیوتیک پیش از تصویب برای ارزیابی و تایید به کارگروه تخصصی پروبیوتیک در سازمان ارائه شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران به نقل از ایسنا، دکتر مریم هاشمی، دبیر کارگروه پروبیوتیک سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی  با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: در جلسه اخیر کمیته بیوتکنولوژی وزارت جهاد کشاورزی که بیستم مهرماه با حضور  جمعی از معاونان و مدیران سازمان و روسای موسسات تابعه سازمان تشکیل شد به نمایندگی از کارگروه تخصصی پروبیوتیک شرکت و گزارشی از فعالیت های کارگروه در زمینه تدوین برنامه جامع پروبیوتیک سازمان ارائه کردم که با استقبال اعضای کمیته مواجه شد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تصریح کرد: اعضای کمیته بیوتکنولوژی ضمن تصویب کلیات برنامه جامع پروبیوتیک بر ضرورت توسعه محصولات پروبیوتیکی با مشارکت بخش های ذیربط، به منظور تسریع و تسهیل اجرای برنامه، وظایف بررسی و تصویب پروژه های برنامه را به کارگروه تخصصی پروبیوتیک محول کردند. همچنین ارائه گزارش پیشرفت برنامه جامع توسط هماهنگ کننده برنامه، دبیر کارگروه در جلسات آتی کمیته  مورد تاکید قرار گرفت.                   

کمیته بیوتکنولوژی وزارت جهاد کشاورزی متشکل از قائم مقام سازمان، معاون پژوهشی سازمان تحقیقات، روسای موسسات تحقیقاتی شیلات، گیاهپزشکی، واکسن و سرم سازی رازی، فنی و مهندسی کشاورزی، علوم دامی، اصلاح و تهیه نهال و بذر ، علوم باغبانی، خاک و آب و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی است. 

بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه  بیوتکنولوژی کشاورزی، کارگروه تخصصی پروبیوتیک متشکل از نمایندگان موسسات تحقیقاتی مرتبط، دکتر ناهید مژگانی از موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، دکتر حجازی از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر هادی غفاری از موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور، دکتر ابوالفضل گلشن از موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و دکتر ناصر تاج آبادی از موسسه تحقیقات علوم دامی با دبیری  دکتر مریم هاشمی از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از زمستان 1395 به منظور تدوین برنامه جامع پروبیوتیک سازمان تات تشکیل شده است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.