نقش مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته در امنیت غذایی به ویژه در کشورهای در حال توسعه
دکتر پاول تنگ رئیس موسسه ملی آموزش سنگاپور که در اجلاس سالیانه مراکز اطلاعات بیوتکنولوژی سخنرانی می کرد با اظهار این نظر افزود: تعداد کشاورزان جهان روز به روز کمتر میشوند، میانگین سنی کشاورزان هر روز بیشتر می شود، اراضی بیشتری به فعالیتهای شهری و غیر کشاورزی اختصاص پیدا میکنند، آلودگی هوا و آب هر روز بیشترشده و خاک با تهدیدهای فزاینده فرسایشی مواجه است و تغییرات آب و هوایی تاثیرات منفی خود را روز بروز بیشتر آشکار میکند.