کنفرانس آسیایی غذا و کسب و کار کشاورزی در تایوان
کنفرانس آسیایی غذا و کسب و کار کشاورزی با عنوان “بیوتکنولوژی و رقابت پذیری جهانی” از صبح امروز با حضور نمایندگانی از کشورمان در شهر تایپه پایتخت تایوان آغاز به کار کرد. این کنفرانس که از سوی سازمان بهرهوری آسیا …
کنفرانس آسیایی غذا و کسب و کار کشاورزی با عنوان "بیوتکنولوژی و رقابت پذیری جهانی" از صبح امروز با حضور نمایندگانی از کشورمان در شهر تایپه پایتخت تایوان آغاز به کار کرد. این کنفرانس که از سوی سازمان بهرهوری آسیا برگزار میشود با هدف معرفی آخرین دستاوردهای بیوتکنولوژی کشاورزی و صنایع غذایی و برنامههای تجاریسازی یافتههای پژوهشی و نقش غذاهای حاصل از بیوتکنولوژی در جهان رقابتی تجارتی برگزار میشود. دکتر بهزاد قره یاضی رئیس مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران و دکتر قاسم محمدی نژاد رئیس پژوهشکده باغبانی دانشگاه کرمان کشورمان را در این کنفرانس نمایندگی میکنند. در این کنفرانس قریب به یکصد نفر از 18 کشور شرکت دارند.
مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران