کاهش 550 هزار تن مصرف سموم,با تولید محصولات تراریخته
مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از وبدا- عضو هیات مدیره انجمن بیوتکنولوژی ایران در همایش مهندسی ژنتیک گفت: فقر غذایی در جهان بیداد می کند و طبق اعلام سازمان جهانی غذا ۸۰۰ میلیون نفر در سراسر دنیا از گرسنگی رنج می برند و در این شرایط با ۲۰ درصد افزایش تولید غذا، فقط میتوان نرخ گرسنگان جهان را ثابت نگه داشت. سید الیاس مرتضوی خاطر نشان کرد: مهندسی ژنتیک فرآیندی طبیعی است و روشهای تولید محصولات …
عضو هیات مدیره انجمن بیوتکنولوژی ایران در همایش مهندسی ژنتیک گفت: فقر غذایی در جهان بیداد می کند و طبق اعلام سازمان جهانی غذا ۸۰۰ میلیون نفر در سراسر دنیا از گرسنگی رنج می برند و در این شرایط با ۲۰ درصد افزایش تولید غذا، فقط میتوان نرخ گرسنگان جهان را ثابت نگه داشت.
سید الیاس مرتضوی خاطر نشان کرد: مهندسی ژنتیک فرآیندی طبیعی است و روشهای تولید محصولات از طریق این فناوری به قدری دقیق و.پیشرفته هستند که از این روش میتوان حتی در درمان بیماریها و علم پزشکی نیز استفاده کرد.
وی افزود: تا کنون با تولید محصولات تراریخته که در مقابل آفات مقاوم هستند، 550 هزار تن مصرف آفت کش ها و سموم کاهش یافته و درآمد کشاورزان نیز به میزان 68 درصد نیز افزایش یافته است.
وی بهبود کیفیت مواد غذایی، بهبود کنترل رشد علفهای هرز و تولید گیاهان مقاوم به آفات و امراض را از دیگر مزایای استفاده از مهندسی ژنتیک در تولید محصولات تراریخته عنوان کرد و گفت: سلامت این محصولات، مورد اجماع جهانی و بینالمللی است و وزارت بهداشت نیز تولید این محصولات را مورد تایید قرار داده است.
همایش ملی ” مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار” با حضور مسئولین کشوری، استانی، اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد، دانشجویان رشتههای مختلف این دانشگاه و با همکاری مرکز ملی تحقیقات سلامت غذا و انجمن ایمنی زیستی ایران برگزار شد.
منبع: وبدا