تکذیب ادعاهای “پروفسور”فناوری‌هراس

تهیه و تنظیم: زهرا حاجت‎پور- در حالی‌که “پروفسور”های خودخوانده اعلام کرده‌اند که نیمی (47 درصد) از برنج‌های ایران تراریخته است (فارس نیوز، آرمان امروز و خبرآنلاین به نقل از روزنامه شهروند) و در حالی که “پروفسور”های خودخوانده دیگری تلاش دارند تا نسبت به سلامت محصولات تراریخته در اذهان عمومی نگرش منفی ایجاد کنند، دکتر رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و داروی کشور و نیز دکتر بهزاد قره‌یاضی بنیانگذار پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و “مرجع ملّی ایمنی‌زیستی” کشورمان ادعاهای این “پروفسور”های خودخوانده …

در حالی که رئیس سازمان غذا و دارو و معاون محترم وزیر بهداشت تاکید بر لزوم استفاده از محصولات تراریخته دارند سلامت نیوز در راستای هجمه‌ی رسانه‌ای دو ماه اخیر خود استفاده از عنوان “برنج دستکاری‌شده” ژنتیکی تولید داخل را به رئیس سازمان غذا و دارو نسبت داده است که به هیچ عنوان صحت ندارد. استفاده از عنوان “دستکاری شده ژنتیک” از ویژگی‌های فناوری‌هراسان مخالف توسعه علمی کشور است که تلاش دارد حتی با جعل عنوان نیز احساس منفی را به مخاطبین خود منتقل کند.

در پایگاه خبری اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی خبری تحت عنوان “امروزه نمی‌شود محصولات تراریخته را حذف کرد/باید با این موضوع علمی برخورد کنیم”  منتشر شده است که لینک آن به تهران نیوز و تیتر “حتی یک درصد از برنج های داخل بازار هم تراریخته نیست/ با شیوه‌های سنتی نمی‌توان غذای جامعه را تامین کرد” مرتبط است. در این خبر آمده است: رسول دیناروند در پاسخ به سؤالی در مورد تراریخته بودن ۴۷ درصد برنج‌های موجود در بازار گفت: “این موضوع صحت ندارد و یک درصد برنج‌ها هم تراریخته نیست چرا که هیچ محصولی بدون اجازه و تأیید سازمان غذا و دارو وارد بازار نمی‌شود”.

معلوم نیست که در کجای اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو عنوان دستکاری‌شده ژنتیکی که امضای فناوری‌هراسان است وجود دارد. استفاده از عنوان برنج دستکاری‌شده ژنتیکی که در خبر سلامت نیوز به معاون محترم وزیر بهداشت نسبت داده شده است، تحریف محض است.

 

 

 

 

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.