ایران دارای فناوری تولید تراریخته است!
خبر آنلاین – معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که در عرصه تراریخته تکنولوژی لازم را داریم گفت: هیچ محصول تراریختهای را در داخل تولید نمیکنیم. معاون وزیر جهاد کشاورزی در مصاحبه با رادیو گفتوگو در خصوص چیستی محصولات تراریخته اظهار داشت:یکی از کارهایی که در رابطه با محصولات تراریخته در دنیا صورت گرفته این است که در جهت تأمین امنیت غذایی و نیز افزایش ظرفیت تولید از این علم استفاده شده است. اسکندر زند افزود در عرصه ی تراریخته سعی بر آن است که نژاد گیاهی یا حیوانی تولید کنیم که تولید بیشتری داشته باشد. معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن اشاره به این مطلب که در خصوص 2 محصول نظیر برنج و پنبه کارهایی را در کشور پیش بردهایم تصریح کرد:در عرصه تراریخته تکنولوژی لازم را داریم در حالی که 180 میلیون هکتار زمین در سطح جهان در 28 کشور زیر کشت محصولات تراریخته قرار دارد. زند در خصوص تولید این نوع محصولات در ایران گفت: هیچ محصول تراریختهای را در داخل تولید نمیکنیم. ریاست سازمان تحقیقات ،آموزش و ترویج کشاورزی همچنین در خصوص وجود نگاههای مخالف محصولات تراریخته خاطر نشان کرد:در کشور ما 2 گروه مخالف وجود دارد که دسته اول مخالفان عرصه …
معاون وزیر جهاد کشاورزی:
ایران دارای فناوری تولید تراریخته است!
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که در عرصه تراریخته تکنولوژی لازم را داریم گفت: هیچ محصول تراریختهای را در داخل تولید نمیکنیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در مصاحبه با رادیو گفتوگو در خصوص چیستی محصولات تراریخته اظهار داشت:یکی از کارهایی که در رابطه با محصولات تراریخته در دنیا صورت گرفته این است که در جهت تأمین امنیت غذایی و نیز افزایش ظرفیت تولید از این علم استفاده شده است.
اسکندر زند افزود در عرصه ی تراریخته سعی بر آن است که نژاد گیاهی یا حیوانی تولید کنیم که تولید بیشتری داشته باشد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن اشاره به این مطلب که در خصوص 2 محصول نظیر برنج و پنبه کارهایی را در کشور پیش بردهایم تصریح کرد:در عرصه تراریخته تکنولوژی لازم را داریم در حالی که 180 میلیون هکتار زمین در سطح جهان در 28 کشور زیر کشت محصولات تراریخته قرار دارد.
زند در خصوص تولید این نوع محصولات در ایران گفت: هیچ محصول تراریختهای را در داخل تولید نمیکنیم.
ریاست سازمان تحقیقات ،آموزش و ترویج کشاورزی همچنین در خصوص وجود نگاههای مخالف محصولات تراریخته خاطر نشان کرد:در کشور ما 2 گروه مخالف وجود دارد که دسته اول مخالفان عرصه تحقیقاند که بنده معتقدم باید در کلیه علوم روز دنیا تحقیق و مطالعه داشته باشیم ضمن اینکه ما در زمینه تحقیقات بیش از یک دهه است که فعالیت داریم و باید با عده قلیل مخالفان تحقیق بحث و گفتگو صورت گیرد.
وی گروه دوم مخالفان را مخالفان واردات معرفی کرد و افزود:واردات ما بر اساس ضوابط و پروتکلهای جهانی است.
زند با اشاره به اینکه 95 درصد بازار سویای دنیا مرهون تکنولوژی تراریخته است افزود:ذرت و پنبه نیز از مهمترین محصولات تراریختهاند که این علم در دنیا در حال پیشرفت است و بخشی از مخالفتهایی که با آن میشود میتوان گفت سیاسی است به دلیل اینکه کمپانیهای بذری عمدتا در آمریکا موجودیت دارند.
منبع: خبر آنلاین