برنده جایزه جهانی غذا، میهمان افتخاری دومین کنگره بینالمللی و چهاردهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
فرصت امروز – دومین کنگره بینالمللی و چهاردهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران با شعار «تولید دانش بنیان محصولات زراعی و بهرهوری آب»، از 9 تا 11 شهریور ماه 1395 توسط انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و دانشگاه گیلان برگزار شد. با همت انجمن علوم و زراعت و اصلاح نباتات ایران و دانشگاه گیلان و با حضور افراد صاحبنظر داخلی و بینالمللی، بزرگترین نشست علمی کشاورزی در حوزه علوم زراعت و اصلاح نباتات در قالب دومین کنگره …
برنده جایزه جهانی غذا، میهمان افتخاری دومین کنگره بینالمللی و چهاردهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
فرصت امروز – دومین کنگره بینالمللی و چهاردهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران با شعار «تولید دانش بنیان محصولات زراعی و بهرهوری آب»، از 9 تا 11 شهریور ماه 1395 توسط انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و دانشگاه گیلان برگزار شد.
با همت انجمن علوم و زراعت و اصلاح نباتات ایران و دانشگاه گیلان و با حضور افراد صاحبنظر داخلی و بینالمللی، بزرگترین نشست علمی کشاورزی در حوزه علوم زراعت و اصلاح نباتات در قالب دومین کنگره بینالمللی و چهاردهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران در شهر رشت برگزار شد.
پروفسور پرپینستراپ اندرسن (Per Pinstrup Andersen) یکی از میهمانان افتخاری و سخنران کلیدی مراسم افتتاحیه این کنگره هستند. پرپینستراپ استاد بازنشسته غذا، تغذیه، سیاست عمومی و اقتصاد کاربردی در دانشگاه کرنل و کپنهاگ است. او رییس سابق شورای عالی علوم از گروه مشاورین تحقیقات بینالمللی کشاورزی (CGIAR) و رییس سابق انجمن اقتصاد کشاورزی امریکا (AAEA) است.
سوابق تحصیلی: مدرک لیسانس اقتصاد کشاورزی از دانمارک، فوق لیسانس و دکترا از دانشگاه اکلاهما امریکا، وی همچنین دارای مدرک دکترای افتخاری از امریکا، بریتانیا، هلند، سوئیس و هند است.
دکتر پینستراپ-آندرسن 10 سال به عنوان مدیر کل موسسه تحقیقات سیاست غذا و هفت سال به عنوان اقتصاددان در مرکز بینالمللی کشاورزی گرمسیری در کلمبیا و شش سال به عنوان استاد برجسته دانشگاه واخینگن هلند فعالیت کرد. او در سال 2001، برنده جایزه جهانی غذا و دریافت کننده جوایز متعددی برای فعالیتهای تدریسی، تحقیقی و ارتباطی است.
کتاب جدید منتشر شده از وی شامل «سیستم غذایی در آفریقا و ارتباط سلامت انسان با تغذیه» و «سیاستهای تغذیه برای کشورهای در حال تغذیه» بوده که به صورت همکاری با دریل واتسون تالیف کرده است. اخیرا کتابی از وی با عنوان «سیاستهای قیمت موادغذایی در عصر بیثباتی بازار» توسط دانشگاه آکسفورد منتشر شده است.
فعالیتهای اخیر دکتر پینستراپ تا سال 2013 شامل: رییس بخش علوم تغذیه دانشگاه کرنل،استاد کارآفرینی دانشگاه کرنل، استاد اقتصاد کاربردی، در بخش مدیریت و اقتصاد کاربردی دانشگاه کرنل،استاد بینالمللی سیاست و اقتصاد غذا در دانشکده کشاورزی و علوم زیستی دانشگاه کرنل، فعالیتهای پژوهشی اخیر وی نیز شامل: سیستم غذایی و ارتباط آن با سلامت انسان، سیاستهای مواد غذایی و تغذیه، تجزیه و تحلیل آثار جهانیشدن روی فقر، گرسنگی و سوء تغذیه در کشورهای در حال توسعه، بررسی جنبههای اخلاقی سیاست غذایی، بررسی سیاستهای تعیین قیمت مواد غذایی و سیاستهای تکنولوژی و کشاورزی است.
دکتر پر پینستراپ آندرسن به عنوان نماینده و فرستاده ویژه بنیاد جایزه جهانی غذا به همراه همسر خود خانم بریجیت پینستراپ اندرسن در این همایش شرکت و سخنرانی کلیدی خود را تحت عنوان «وضعیت جهانی غذا و نقش علوم زراعی» ارایه کرد.
منبع: فرصت امروز