آرشیو ماهانه

تیر 1390

تقدیر از دکتر کلایو جیمز موسس ISAAA توسط دانشگاه (Aberystwyth)

كلايو جيمز را همه آن‌ها كه سري در بيوتكنولوژي كشاورزي دارند مي‌شناسند. او بيش از 15 سال است كه همه تحولات در زمينه مهندسي ژنتيك كشاورزي را در سراسر جهان رصد و گزارش مي‌كند. گزارش‌هاي ساليانه او را كه به 46 زبان (از جمله فارسي) ترجمه مي‌شود در حال حاضر بيش از دو ميليارد نفر يعني بيش از يك سوم مردم جهان مي‌خوانند.

برگزاری کارگاه آموزشی “هنر ایجاد ارتباطات علمی وآشنایی جامعه با بیوتکنولوژی” در مالزی برای هیئت اعزامی از سوی مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران

اعضای انجمن ایمنی زیستی ایران دیروز جمعه 23 تیر 1390 در کارگاهی با عنوان "هنر ایجاد ارتباطات علمی وآشنایی جامعه با بیوتکنولوژی" شرکت کردند. این كارگاه از سوی مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی مالزی با همكاري مرکز اطلاعات بيوتكنولوژي ایران برگزار شد.

بازدید تیم اعزامی ایران از دانشگاه پوترا مالزی (UPM)و مرکز تحقیقات کشاورزی این کشور (MARDI): پژوهشگران مالایی خواستار همکاری از سوی محققان ایرانی برای استفاده از تجربیات آنها در زمینه مهندسی ژنتیک شدند.

روز پنجشنبه شرکتکنندگان ایرانی در جشنواره بیوتکنولوژی مالزی از بخش تحقیقات بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک دانشگاه پوترا مالزی دیدن کردند. دانشگاه پوترا مالزی یکی از دانشگاههای دولتی در کشور مالزی است که....

حضور اساتید و دانشجویان ایرانی در دومین جشنواره بیوتکنولوژی مالزی

طی اقدامی از سوی انجمن ایمنی زیستی و مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران گروهی 6 نفره متشکل از اساتید و دانشجویان مرتبط با رشته بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک به محل برگزاری جشنواره بیوتکنولوژی در دانشگاه تیلورز مالزی اعزام شدند.

جشن تولد هفت سالگی پشت حصار قرنطینه/ فرجام نخستین موجود تراریخته ایرانی؛ کنج آزمایشگاه یا پهنه مزارع؟

هفت سال پیش در چنین روزهایی نخستین موجود تراریخته ایرانی پس از سال ها تلاش و تحقیق محققان زیست فناوری ایران پا به عرصه وجود گذاشت. گونه ای منحصر به فرد حاصل دستورزی های ژنتیکی که هیچ همتای داخلی و خارجی نداشت و به گفته مبدعش تولید انبوه آن می توانست سود اقتصادی و زیست محیطی کلانی برای کشور در پی داشته باشد.

استفاده بی‌رویه از مواد شیمیایی فاجعه آفرید

زمین‌هایی پر از هندوانه ترکیده در چین٬ این عنوان خبری بود که چندی پیش اعلام شد. مشخص شد که در اثر زیاده‌روی در مصرف مواد شیمیایی برای افزایش رشد هندوانه در هوای مرطوب٬ هندوانه‌ها در نواحی شرقی چین در زمین‌های کشاورزی ترکیدند بعد از آن رسانه‌ها به این هندوانه‌ها لقب مین را دادند.

کاهش هدر رفت غذایی برای تغذیه مردم جهان

در حدود یک سوم غذای تولید شده برای انسان‌ها٬ ازبین می‌رود. بر طبق گزارش FAO تقریبا 3/1 بیلیون تن غذای تولید شده برای مصرف انسان‌ها ضایع می‌گردد. مدارک لازم برای این مسئله توسط موسسه غذا و بیوتکنولوژی در سوئد تهیه شده و توسط FAO ثبت شده است.