آرشیو ماهانه

آبان 1397

اهمیت زیست فناوری در پایداری منابع تولید

دکتر محمد رضا عظیمی، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان، در کارگاه «زیست فناوری برای محیط زیست و غذای سالم» از اهمیت زیست فناوری در ایجاد امنیت غذایی و پایداری منابع تولید غذا سخن گفت.

مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته ضرورتی برای حفظ امنیت غذایی

افزایش جمعیت، کمبود منابع آب و زمین کشاورزی؛ تولید مواد غذایی مورد نیاز جامعه را به دغدغه جدی تبدیل کرده و در این میان افزایش تولید از طریق مهندسی ژنتیک مورد توجه محققان قرار گرفته است؛ اگرچه محصولات تراریخته مخالفانی نیز دارد.