انجمن علمی بیوتکنولوژی دانشگاه شهید بهشتی با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی انستیتیو پاستور ایران سمینار تخصصی"آینده پزشکی بازساختی و ویرایش ژنوم" را برگزار می کند.
به دنبال دعوت دانشگاه زنجان از دکتر بهزاد قره یاضی و دکتر علی کرمی برای انجام مناظره ای با موضوع «مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته» دکتر بهزاد قره یاضی طی پیامی آمادگی خود را برای انجام مناظره در این خصوص با آقای کرمی اعلام کرد.
دکتر وحید مفید، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در خصوص کشت محصولات تراریخته در ایران اظهار کرد: محصولات تراریخته همچون سویا، کلزا، ذرت و روغنهای آن به کشور وارد میشود و از معیارهای مهم برای واردات این محصولات، تاییدیه نهاد ایمنی غذایی اتحادیه اروپا است.
در مراسم افتتاحیه کارگاه «زیست فناوری برای محیط زیست و غذای سالم» دبیر انجمن علمی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه زنجان از دکتر بهزاد قره یاضی و دکتر علی کرمی برای انجام مناظره ای در خصوص مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته در این دانشگاه دعوت کرد.
تغییرات اقلیمی در سرتاسر جهان در حال رخ دادن است و گیاهان به دلیل عدم توانایی فرار کردن، بزرگترین قربانی این تغییرات هستند. به منظور تضمین امنیت غذایی میلیاردها نفر در سراسر جهان، محققان شروع به تولید و معرفی ارقام سازگار به این شرایط کردهاند. محققان استرالیایی موفق به تولید ذرت تراریخته ای شده اند که دارای میزان…
اخیرا فردی پس از حمایت دولت یازدهم از تولید ملی محصولات تراریخته، به ناگهان به عنوان یک متخصص همه چیزدان در رسانه های گروهی ظاهر شده است. اگرچه این فرد بارهابا ادعاهایی شگفت و مختص به خودش مخاطبان را شگفت زده کرده اما اینبار با انتشار پستی در کانال تلگرام منسوب به خود به راستی مرزهای پیشین را در بیان اظهارات شاذ جابه…
کشت ارگانیگ الزامات پیچیده ای دارد. به عنوان مثال، حداقل به مدت سه سال قبل از اقدام به کشت ارگانیک در یک زمین کشاورزی، نیاید هیچ گونه سم یا کود شیمیایی در آن زمین کشاورزی استفاده شده باشد. این در حالی است که امروزه مساحت بسیار کمی از زمین های قابل کشت در ایران واجد چنین معیارهایی هستند؛ بنابراین چنین حجم انبوه محصولاتی…
علیرغم مرگ تعداد زیادی از مردم جهان به علت گرسنگی و سوء تغذیه، متأسفانه میزان زیادی از مواد غذایی دور ریخته میشوند. فناوری مهندسی ژنتیک میتواند ابزاری برای کاهش چند میلیاردی دور ریز مواد غذایی باشد.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران با اشاره به اینکه نسبت دادن محاسن غلوآمیز و فواید درمانی کاذب به محصولات ارگانیک ازنظر علمی صحیح نیست، گفت: باید از مقدس نمایی محصولات غذایی ارگانیک پرهیز شود. وی افزود: باید بهطور هدفمند در مسیر انجام تحقیقات بهمنظور آگاهی کامل از ملاحظات احتمالی ایمنی محصولات ارگانیک…