آرشیو روزانه

۱۳۹۶/۰۸/۱۸

مهندسی ژنتیک در خدمت امنیت غذایی

دکتر رندی هوته در حاشیه نشست آمادگی اجلاس کارتاهنا گفت: امروز نیاز به غذا و امنیت غذایی بیش از هر زمان دیگری در کشورهای درحال توسعه قابل لمس است و برای مدیریت این چالش ها لازم است از همه ابزارهای فناورانه موجود از جمله تراریخته بهره مند شویم.

مزایای زیست‌محیطی کشت تراریخته

محصولات تراریخته با تولید محصول بیشتر در مزارع موجود، کاهش مصرف سموم و آلودگی منابع آب و خاک و کاهش انتشار دی اکسید کربن کمک قابل توجهی به سلامت و محیط زیست کرده است.