بررسی تاثیر مصرف انواع برنج سنتی، تراریخته و ارگانیک بر سلامت رت

دکتر گلیدا اسلامی، دکتر بهادر حاجی محمدی، دکتر هنگامه زندی، دکتر محمدحسن احرام پوش_ آذر 96

در این قسمت از بررسی مطالعات انجام شده بر روی سلامت محصولات تراریخته، گزارش نهایی مطالعه بررسی” تاثیر مصرف انواع برنج سنتی، تراریخته و ارگانیک بر سلامت رت” که توسط  دکتر گلیدا اسلامی، دکتر بهادر حاجی محمدی، دکتر هنگامه زندی، دکتر محمدحسن احرام پوش انجام شده است، پرداخته ایم.

علاقه مندان میتوانند فایل نهایی گزارش  را از اینجا دانلود کنند.

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.