امنیت غذایی، نیازمند کاهش فاصله علم تا عمل است
مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از خبرگزاری دانشجو- میرجلیلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد امروز در همایش ملی ملی «مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» در سالن همایشهای باقرالعلوم دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: دانشگاه علوم پزشکی یزد اولین دانشگاه علوم پزشکی کشور بعد از انقلاب است که پس از گذشت بیش از سه دهه از عمر خود توانسته است با موفقیت فعالیتهای علمی خود را انجام دهد. وی افزود: الان ما در دوره هزاره سوم بسیار متفاوت از گذشته عمل میکنیم؛ به نحوی که …
میرجلیلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد امروز در همایش ملی ملی «مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» در سالن همایشهای باقرالعلوم دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: دانشگاه علوم پزشکی یزد اولین دانشگاه علوم پزشکی کشور بعد از انقلاب است که پس از گذشت بیش از سه دهه از عمر خود توانسته است با موفقیت فعالیتهای علمی خود را انجام دهد.
وی افزود: الان ما در دوره هزاره سوم بسیار متفاوت از گذشته عمل میکنیم؛ به نحوی که با گذشت زمان و ایجاد فناوری های جدید بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی را در پیش روی خود میبینیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: اما در این راستا با وجود مشکلات ما نمیتوانیم پیشرفتها را انکار کنیم و با آسانتر شدم کارها می توانیم بسیاری از راههای طولانی را به راحتی بپیماییم و با رشد علم و فناوری زندگی خود را سامان دهیم.
میرجلیلی بیان کرد: با وجود پیشرفتهای متعدد ما پل های پشت سرمان را خراب کردهایم که شاید دلیل آن نیز بیبرنامگیهای ماست؛ زیرا هیچ زمان فکر بشر در خصوص مشکلات امروزی با این چالشها رو برو نبود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: امروز ما در دنیایی هستیم که نیاز به برنامهریزی از نو دارد و فاصله تکنولوژی تا عمل میدانی برای آزمایش داشته باشد.
میرجلیلی خاطرنشان کرد: ما باید یادبگیریم که در این فضای غبارآلود تنها با علم می توانیم به پیش برویم.
وی ادامه داد: امنیت غذایی نیازمند تحقیقات و علم است که باید فاصله علم تا عمل بسیار کم شود تا مراکز مورد تایید در مورد آن برنامهریزی کنند.
منبع: خبرگزاری دانشجو