آرشیو روزانه

آبان 20 1395

چه کسی مسول ارزیابی ریسک مصرف بی رویه سموم است؟

تهیه و تنظیم: زهرا حاجت پور - دکتر بهزاد قره یاضی، رئیس انجمن علمی ایمنی زیستی، در اولین نشست بررسی محصولات اصلاح شده ژنتیکی: بایدها و نباید ها، که عصر روز چهار شنبه 19 آبان در پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن ابراز تاسف از شایعاتی که علیه محصولات تراریخته در مجامع مختلف نقل میشود گفت گفت محصول تراریخته به…

هراس مخالفان محصولات تراریخته از مناظره علمی در دانشگاه تهران!

تهیه و تنظیم: زهرا کهریزی - بعد از ظهرروز چهارشنبه 19 آبانماه تهران به همت کانون دانشجویی محیط زیست دانشگاه تهران مجموعه نشست، سخنرانی ها و مناظره در خصوص بایدها و نبایدهای محصولات تراریخته در پردیس علوم دانشگاه برگزار شد. در بخش مناظره این برنامه آقایان دکتر اردکانی و عمرانی به عنوان مخالف تولید داخلی محصولات تراریخته…

گیاه توتون تراریخته و تولید داروی ضد مالاریا

پونه پورامینی*- کاربردهای مهندسی ژنتیک تقریباً نامحدود به نظر می‌رسد. این علم کاربردهای زیادی در علوم پایه، تولیدات صنعتی، کشاورزی و علوم پزشکی دارد. در زمینه کشاورزی که بستر بسیاری از کاربردهای مهندسی ژنتیک است، تولید گیاهان مقاوم به آفات گیاهی و خشکی، محصول بیشتر و بحث‌های گسترده‌تری را در بخش گیاهان دارویی و…

زیست‌فناوری هراسی اروپایی

مهدی معلی* - مطلبی با عنوان "تراریخت و آینده کشور" در تاریخ دهم آبان در پایگاه خبری الف منتشر شد که حاوی نکات مهمی درباره چرایی وضعیت کنونی فناوری مهندسی ژنتیک در اروپا بود. با وجود اشراف خوب نویسنده محترم به وضعیت نظام حقوقی اروپا ملاحظاتی درباره تحلیل ارائه شده در نوشتار مذکور به نظر می‌رسد. آنچه به درستی توسط جناب…